RASKRINKAN ZVEZDANOV I ANIN PLAN ZA POBEDU! Isplivali dokazi njihovog tajnog dogovora, Car ih razotkrio

 RASKRINKAN ZVEZDANOV I ANIN PLAN ZA POBEDU! Isplivali dokazi njihovog tajnog dogovora, Car ih razotkrio

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ljubavni trougao koji čine Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i Ana Ćurčić ne prestaje da fascinira javnost. Slavnićevi svakodnevni napadi na bivšu partnerku Anu ne prestaju da zgražavaju javnost, 

Slavnić je u rehabu razgovarao sa Filipom Carem i tom prilikom razotkrio svoj plan za opstanak i pobedu u Beloj kući, kao i da već planira da učestvuje u “Zadruzi 7”!

– Ništa se ne može garantovati. Mene ne bi iznenadilo da se pomiriš sa Anom – rekao je Car.

– Da se mi pomirimo možemo, ali to ni na šta neće ličiti – kazao je Zvezdan.

– Najlakše je pomiriti se – rekao je Car.

– A ja hoću u sedmicu i kako sad da se objasnimo za sedmicu. I neću u sedmici ovako da idem – kazao je Zvezdan.

Zvezdan Slavnić
Foto: Instagram Printscreen

– Ili da napraviš isto opet. Ne znaš kako će se tvoj život spolja odvijati, možda i ne uđeš – rekao je Car.

 Tu sa Anom ne mogu. 99,99% ulazim ovde, na koji način i šta to je nebitno ali da ću doći, to nema šanse da ne dođem ovde. Sledeća treba da bude moja, šta god da, znaš ti na šta mislim. I kako ja sad da se pomirim s njom, šta tu da joj objašnjavam – rekao je Zvezdan.

Mnogi gledaoci su zaključili da je Zvezdan ovim razgovorom otkrio svoj plan za opstanak u rijalitiju, i kao što je i izjavio ubeđen je da je pobeda njegova u ovoj ili sledećoj sezoni rijalitija. Neki pratioci čak tvrde da je Ani “izletelo” da su se kod kuće dogovorili i skovali zajednički plan vezano za učešće u “Zadruzi”.

Ana reče prekjuče da se dogovarali kod kuce za 7 i 8-cu, sad će oni jos više da se obrukaju da bi dobili što veći honorar jer nemaju mozga da bi na osnovu toga dobili veliku cifru”, “Da se zaljubiš i boriš za lika kome je jedini cilj da uđe u 7-micu, katastrofa”, “Kako Car na inteligentan način iz njega izvlači informacije”, “Zveki se ladno odao da ima dogovor sa produkcijom za pobedu, ako ne sad onda u sedmici 100%“, samo su neki od komentara fanova.

Detaljnije u video prilogu ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.