RADOVANOVA SUDBINA MOŽDA ZAUVEK OSTANE MISTERIJA: Nestalog Srbina sada traži i Interpol, jedan detalj budi NAJCRNJE SUMNJE

 RADOVANOVA SUDBINA MOŽDA ZAUVEK OSTANE MISTERIJA: Nestalog Srbina sada traži i Interpol, jedan detalj budi NAJCRNJE SUMNJE

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Telo nepoznatog muškarca izvučeno je iz mora u Grčkoj u mestu Seferos, a sumnja se da je u pitanju nestali državljanin Srbije Radovan Juračić (44) iz Kikinde, međutim za sada nema zvaničnih potvrda.

Naš Interpol obratio se grčkom Interpolu kako bi potvrdili da li je u moru nađeno Radovanovo telo.

Tražili su upit kako bi uradili DNK analizu i na Sirosu i u Kikindi, navodi izvor i dodaje da će se teško utvrditi šta se zaista desilo sa njim kobnog dana, a tome u prilog govore dva detalja.

Prvi je podatak da na brodu ima samo jedna kamera, koja nije snimila eventualni Radovanov pad u more, i drugi je zbunjujuća činjenica da putnici sa tog broda nikako ne mogu da padnu u more, već samo na palubu.

Grčka policija sumnja da se Juračić utopio, a prema nezvaničnim informacijama njihove tvrdnje potvrđuje i činjenica da se tetovaže koje je imao muškarac čije je telo izvučeno iz mora po opisu poklapaju sa onima koje je imao nestali Srbin.

Kako se pisalo, grčka policija je uprvi mah mislila da je u pitanju migrant, a kada su videli brojanicu na njegovoj ruci, tada su krenuli u istragu.

Kako bi grčke vlasti bile sigurne u svoje sumnje, preko Interpola će tražiti DNK porodice nestalog Radovana koji bi trebalo da im pomogne u rasvetljavanju svih okolnosti i potvrđivanju identiteta.