“RADILA SAM NA PIJACI NA BANOVOM BRDU!” Elektra Elit iznela ŠOK detalje iz života “Bili smo podstanari”

 “RADILA SAM NA PIJACI NA BANOVOM BRDU!” Elektra Elit iznela ŠOK detalje iz života “Bili smo podstanari”

Nova sezona emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas je zvanično otvorena, a kako to inače i biva, ugostile smo najšokantnije goste, među kojim je i aktuelna transrodna pevačica, Elektra Elit.

Elektra nam je u emisiji otkrila do sad nepoznate detalje iz svog života, kao i da će uskoro objaviti svoje pravo ime:

 Planiram uskoro da objavim, pravo je srpsko ime, nikada ne biste pogodile – smejala se pevačica, a potom otkrila i detalje iz svog života o kojima nikada nije govorila, a to je da joj u životu nije uvek bilo med i mleko, te da je tokom svog školovanja radila čak i na pijaci na Banovom brdu.

– To je bilo posle rata, posle ‘Oluje’ moji roditelji su došli sa jednom torbom, mi smo bili podstanari. Ja sam i kopala i orala, radila sam i na pijaci na Banovom brdu dok sam se školovala – otvorila je dušu pevačica, pa nas šokirala odgovorom na pitanje o najvećem broju klijenata u toku dana, budući da otvoreno govori o svom poslu prostitutke u Švajcarskoj:

– U Švajcarskoj je vojska slavila nešto, 17 vojnika je došlo kod mene na red – rekla nam je Elektra pa zaključila da je ona “Mama igre”.

Pored ovih šokantnih detaja, Elektra nm je otkrila koji je to momenat bio, da se transformiše od muškarca, oca dvoje dece u kompletnu ženu:

 Šetamo se (sin i ona) i prolaze dva dečka, drže se za ruke, i on kaže meni “Tata, vidi p**er” – zgranuta je bila Elektra.

– Kad je on (sin) to rekao meni, kažem mu “Šta si rekao? To si sada rekao i nikada više u životi. A šta sam ja?” – besna je bila pevačica.

Šta nam je sve otkrila ekskluzivno o svom životu, pogledajte ispod teksta:

BONUS VIDEO: ŠOK ISPOVEST MILANA MILOŠEVIĆA “Ja ne unosim informacije!” Voditelj izneo SVE detalje iz Bele kuće “Aleksandra nije bila srećna sa Dejanom”