Radi se o cifri od NEKOLIKO MILIONA: Desigerica progovorio o ULASKU U RIJALITI: “Čuvam to već sedam meseci”

 Radi se o cifri od NEKOLIKO MILIONA: Desigerica progovorio o ULASKU U RIJALITI: “Čuvam to već sedam meseci”

Srbija Danas/K.L.

Miljana Kulić, koja je bila diskvalifikovana iz rijalitija “Elita”, vratila se u Belu kuću u petak i napravila haos svojim povratkom. Kako je Miljana izjavila, Dragomir Despić ju je zvao da snime duet dok je bila van rijalitija.

Svi još uvek pamte pominjanje Maje Marinković u kontekstu afere u Budvi i sumnjaju u to da je Desingerica uspevao da joj odoli, te je i ta tema u “Eliti” još uvek vruća.

Ekipa portala Srbija Danas je izdvojila svoje dragoceno vreme za pomenutu ličnost, a on nam je ljubazno otkrio svoje radne i životne planove.

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Sledeće što spremam je, videćemo… možda neki “Mrkavacc”. A to ima neke “carolije”, bajo. Razumeš? Pravim ono kako bi trebao da izgleda pravi narodnjak 2024. Ja to čuvam u sebi već sedam meseci, tako da će to biti vanvremenski hit. Ikada – bio je rečit Desinger.Rijaliti takmičarka Miljana Kulić je rekla da će da snimi singl sa tobom, šta imaš o tome da nam kažeš?

– Pa dobro, ljudi imaju svakave želje, bajo. Šta da radim. Svi žele nešto.

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Da li bi ušao u rijaliti?

– Ne bih, a i kada bih ušao, bilo bi za milion ili dve “milke” evra ne bih manje. Sad me trenutno ne gasira to, ali me možda nekad bude gasiralo. Zanimljivo mi je da gledam ove polupane i ove što lupetaju gluposti.

Detalje ovog razgovora pogledajte u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/K.L.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *