RADA OČAJNA: Progovorila o jezivom snimku zlostavljanja male Milice – Bilo je tu više od batina!

 RADA OČAJNA: Progovorila o jezivom snimku zlostavljanja male Milice – Bilo je tu više od batina!

Foto: Srbija Danas/Twitter printscreen/@dreamingofxmass

Srbija je tokom jučerašnjeg dana ostala zatečena monstruoznim snimkom koji je kružio društvenim mrežama. 

Naime, Slavica Đilas, majka trogodišnje Milice, zverski je tukla svoju ćerku dok je sve snimala njena majka! Majka je devojčici držala obe ruke, kako dete ne bi moglo da se odbrani, a dok je šamarala, udarala po glavi, a na kraju i bacila na pod, majka je uzvikivala skandalozne reči: 

Slavica Đilas
Foto: Twitter printscreen/@dreamingofxmass


– Milice, zašto si dirala Zorana?! Zbog tebe je naš Zoran sad u zatvoru! Vrati se, nisam još završila s tobom – urlala je majka, dok je dete bespomoćno plakalo i vrištalo. 

Pojedine javne ličnosti nisu krile svoj bes i tugu zbog nedužnog deteta koje trpi zlostavljanje od strane najbližih. Među njima je i Rada Manojlović, koja se nikad ne libi da javno iskaže svoj stav. 

– Ljudi da li sam ja luda ili i vi čujete i kapirate kako sam ja skapirala? Kaže ovaj primitivni oblik života “zbog tebe je Zoran koji ima najlepši k u zatvoru, zašto si dirala Zorana?!” “Nemoj više da diraš Zorana”??? Jedino “diranje” zbog kog bi izvesni Zoran mogao da završi u zatvoru jeste ako je on “dirao” devojčicu!!! Ako me razumete…  – započela je vidno uznemirena Rada, pa nastavila: 

Rada Manojlović
Foto: Srbija Danas

– Mislim, ako ova nije potpuno sumanuta i ako neki demoni ne govore iz njene glave i ako taj Zoran uopšte postoji, ne znam šta da mislim? Na osnovu ovih reči, postoji osnovana sumnja da je ovde bilo nešto više od batina? Jer, kako to dete može da “dira” tog nekog čoveka zbog čega bi on završio u zatvoru? Može samo obrnuto, a da je ova sa IQ-om 20 to okrenula u svojoj glavi i krivi dete što je ostala bez one stvari… Opet kažem, ako se reči ovog idiota mogu uzeti za ozbiljno. Ovo treba ispitati – poručila je Rada na svom Tviteru. 

– Strašne stvari se dešavaju najmlađima i najranjivijima, koja je to tuga, a mi nemoćni… Samo možemo ovako da besnimo, a zamislite koliko slučajeva ima koji nisu snimljeni i šta li se sve dešava našoj deci? U kakve ljude će da izrastu? – pitala se pevačica. 

Pročitaj još