Rada Manojlović PRIJAVILA POLICIJI bivšeg rijaliti učesnika?! Pevačica traži zaštitu – prolazi kroz PAKAO!

 Rada Manojlović PRIJAVILA POLICIJI bivšeg rijaliti učesnika?! Pevačica traži zaštitu – prolazi kroz PAKAO!

Foto: Youtube Printscreen/Rada Manojlovic

Pevačica Rada Manojlović odlučila je da Darija Šogorovića prijavi nadležnim organima i da ga tuži za klevetu i nonošenje duševne boli. Rada Manojlović proteklih dana jedna je od glavnih tema javnosti, a turbulencije u njenom privatnom životu ne prestaju.

Naime, nakon što je javnosti saopštila da je raskinula dugogodišnju vezu sa Harisom Berkovićem, pevačica se našla u centru skandala kada ju je bivši rijaliti učesnik, Dario Šogorović, optužio da mu je naplatila se*sualne usluge.

– Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela. 10.000 evra sam je platio, ali nema stvari šta joj nisam radio za taj novac – napisao je bez srama Dario, koji je tom prilikom zloupotrebio zajedničku fotografiju koju ima sa Radom, a koja je nastala na jednom njenom nastupu.

Kako “Alo” saznaje od izvora bliskog pevačici, Manojlovićeva je odlučila da slučaj prijavi policiji i da zatraži zaštitu od nadležnih organa za nasilje koje trpi.

Dario Šogorović, Rada Manojlović
Foto: Instagram prinscreen/sogorovicmusic

– Rada uopšte nije skandalozna ličnost, ostala je u šoku kada je fan zloupotrebio njihovu fotografiju i optužio je da je naplaćivala se*sualne usluge. Poznato je da je Rada jako vezana za porodicu, da se trudila da ih nikada ne obruka. Zbog toga joj je jako teško palo to što se njeno ime dovodi u vezu sa prostitucijom – rekao je izvor za gorepomenuti list koji otkriva da pevačica ne planira da sedi skrštenih ruku.

Rada Manojlović
Foto: Youtube printscreen/ AmiG Show

– Odlučila je da slučaj prijavi policiji, tražiće zaštitu nadležnih organa. Darija će prijaviti za sajber nasilje, za klevetu i duševni bol. Rada je dugo godina prisutna na estradi i svesna je da je Šogorović želeo samo trenutak slave preko njenog imena, ali ovo ne planira da oprosti. On već godinama želi da postane popularan, pošto to nije uspeo učešćem u rijalitiju, smislio je podmukao plan da Radu optužo da se bavila najstarijim zanatom – zaključio je sagovornik za “Alo”