“PUKLI SU JOJ SILIKONI, PLAŠIM SE DA NE UMRE OD SEPSE!” Aleks ide na OPERACIJU – Dejan zabrinut za njen život

 “PUKLI SU JOJ SILIKONI, PLAŠIM SE DA NE UMRE OD SEPSE!” Aleks ide na OPERACIJU – Dejan zabrinut za njen život

Foto: E – stock/ Časlav Vukojičić

Zadrugarka Aleksandra Nikolić uskoro će morati da napusti “Zadrugu” jer ima zakazanu operaciju grudi. Naime, njen dečko i pobednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević otkrio je da Aleks, koja je bez njega ušla u šestu sezonu najpopularnijeg rijalitija, mora hitno pod nož jer su joj nepukli silikoni u grudima.

Kako Dragojević rekao, Nikolićka je već izlazila iz Bele kuće i bila kod lekara, koji joj je odmah zakazao operaciju, ali Dejan je, kaže, i pored toga, zabrinut za njeno stanje jer ta vrsta hirurške intervencije lako može da se iskomplikuje, pa čak joj i ugrozi život.

– Bojim se da ne umre od sepse, to su ozbiljne stvari i vrlo lako može sve da se zakomplikuje, u haosu sam baš zbog toga – rekao je Dejan.

– Bole je grudi užasno, pucaju joj silikoni, to nije nimalo naivno, ali lekari su valjda najbolje procenili šta i kako treba da se radi i uskoro će da je operišu. Već su je vodili na pregled i zakazali operaciju za nekoliko dana, ali se plašim za nju jer ona jedva izdržava te bolove. Dali su joj lekove da prebrodi ovih nekoliko dana do te intervencije, nadam se da će sve proći kako treba, ali ne mogu da ne brinem. Lakše bi mi bilo da sam s njom tamo, ali svakako ću biti uz nju kad je hospitalizuju i posle, dok bude trajao postoperativni oporavak.

Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić
Foto: Tv Pink Printscreen

Za Aleksandru je zabrinuta i Dejanova majka Biljana Dragojević, koja s bivšom snajkom Dalilom Dragojević nije imala nikakav odnos, dok je Aleks zavolela odmah na prvu loptu.

Ona je, čim su videli da s Nikolićkom nešto nije u redu, na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj sedi na krevetu i plače, te poručila:

– Neke stvari nisu igra, mislim da treba reagovati što pre jer je u pitanju zdravlje, a od toga ništa nije važnije!

Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić
Foto: Youtube printscreen/Dejan Dragojevic

U komentarima se povela polemika oko toga šta se dešava sa zadrugarkom, pa su fanovi iznosili različita mišljenja:

– Pukao joj silikon, ima bolove ruku, ne može da ih podigne; Nije nimalo naivno, devojka ima ogromne bolove – glasili su neki od komentara

Inače, kako stručnjaci tvrde, silikon može da pukne usled fizičkog oštećenja, kao, recimo, usled udarca ili preteranog pristiskanja grudi, ali se u ređim slučajevima dešava da pukne i sam od sebe.