PUKLA NOVA BOMBA NA “MARAKANI”: Istina je, žele ga u Zvezdi – međutim…

 PUKLA NOVA BOMBA NA “MARAKANI”: Istina je, žele ga u Zvezdi – međutim…

Fudbaler Tventea Džošua Brenet želja je beogradske Crvene zvezde za transfer u ovom prelaznom roku. Ovaj 29-godišnjak iz Kerkradea, s iskustvom još iz PSV-a, Hofenhajma i Vitesea, mogao bi da se preseli na Marakanu već u januaru, što je potvrdio njegov menadžer Ugur Zevfi.

 Istina je, Zvezda želi Džošuu. Međutim, njemu je dobro u Tventeu i ne mora da ide – rekao je Zelvfi za lokalne medije.

Holanđani prenose da se Tvente dogovorio sa Brenetom da može na kraju sezone ako dobije adekvatnu ponudu, jer su već pronašli zamenu za njega.

U pitanju je Islanđanin Alfonso Sampsted, koji je nedavno stigao iz Bodo Glimta u besplatnom transferu jer mu je istekao ugovor.

Upravo iz tog razloga bi Brenet, koji je procenjen na tri miliona evra, ali bi za mnogo manji iznos stigao u Srbiju, mogao da napusti klub iz Enshedea.

Crveno-beli već godinama muče muku na desnoj strani u odbrambenoj liniji. Još od odlaska Filipa Stojkovića nijedan igrač nije mogao da se ustali na tom mestu.

Pokušavali su Marko Gobeljić, Milan Gajić, Kristijano Pičini se nije snašao, a osim nekoliko bljeskove prve dvojice, nije se pronašlo trajno rešenje. Čak je Strahinja Eraković morao da bude premešten na tu poziciju sa štopera.

Međutim, ove zime se Zvezda usmerila da pojača konkurenciju. Stigao je Lazar Nikolić iz Javora, ali se na njemu neće zadržati nadležni sa Marakane.

Na “Marakani” je Brenet označen kao pojačanje za viđenu Ligu šampiona, ali i još nekoliko imena postoji na spisku želja. Jasno je da je pojačanje neophodno…

Najnovije vesti o FK Crvena zvezda možete naći OVDE.