“PSIHOPATA” Oglasila se bivša devojka Brajana Volša – potpuno izbezumljena izgovorila samo OVO! (FOTO)

 “PSIHOPATA” Oglasila se bivša devojka Brajana Volša – potpuno izbezumljena izgovorila samo OVO! (FOTO)

Foto: Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Pool

Život Brajana Volša (47) koji je optužen da je ubio svoju suprugu i majku troje dece, Beograđanku Anu Volš (39), glavna je tema domaćih i američkih medija, pa tako svakodnevno isplivavaju detalji!

 Sada je, kako se navodi na društvenim mrežama, progovorila i njegova bivša devojka sa kojom je bio devedesetih godina! Naime, pojavila se njihova zajednička fotografija sa jednog sastanka na kojoj se vidi kako uževaju uz dezert i vino.

Međutim, poznanica Brajanove bivše tvrdi da je žena potpuno izbezumljena posle saznanja da je Brajan optužen za ubistvo svoje supruge, koja mu je rodila troje dece.

– Rekla mi je da je potpuno izbezumljena. On je arogantni kreten, ali to je Boston – napisala je ona, dodavši da je Brajan “prikriveni, uštogljeni sociopata”.

Kako objašnjava, Brajan tada, dok su njih dvoje bili u vezi, ipak nije pokazivao nikakve znake nastranog ponašanja, niti joj je ikada pretio. Ponašao se sasvim normalno.

Tako je, da podsetimo, mislila i Ana kada je 2021. godine garantovala za svog muža, samo da ne ode u zatvor. To bi joj sada, najverovatnije spasilo život i ostavilo sa decom.

– Brajan je ljubav mog života, moj život, moj partner, najbolji prijatelj i otac troje naše dece. On je otac koji voli, čuva i strepi i muž koji me podržava. Bez Brajana bila bih primorana da dam otkaz na poslu koji volim, jer često do kasno uveče imam obaveze, a radim i skoro svakog vikenda – obrazložila je Ana zbog čega njen muž ne treba da ide u zatvor.