“PSIHIČKO MALTRETIRANJE, IMAM ŠTITNU ZBOG TEBE!” Aleks otkrila da je OBOLELA zbog Matore? Nastao HAOS u studiju

 “PSIHIČKO MALTRETIRANJE, IMAM ŠTITNU ZBOG TEBE!” Aleks otkrila da je OBOLELA zbog Matore? Nastao HAOS u studiju

Nakon žestokog sukoba MC Aleks sa gledateljkom, voditelj Milan Milošević je najavio novi prilog iz “Zadruge 5”.

Publika je dobila priliku da se podseti trenutka kad je Matora priznala da su MC Aleks i ona u emotivnoj vezi od septembra. Bajićeva je tada ćutala.

– Ja sam ovde plakala samo jer sam porodici ovo priredila. Ja u vezi sa Jovanom nikad nisam bila, ja sam non-stop spuštala loptu. Pokušavala je na sve načine da dopre do mene. Ne znam što nisam ustala i rekla: “Šta ti pričaš?” – rekla je MC Aleks.

– Ovo je bio trenutak kad si ti svesno i samovoljno ustala, zaklela se meni u porodicu, ovo su ti trenuci kad sam ja tebi verovala, a krivila sebe da sam ti uradila loše nepoverenjem. Posle ovoga si pričala sa Đedovićem. Da li si lagala ili ne, sama znaš. Ali kad gledam ovaj klip, ja sam verovala u ovo. Bezobrazluk nije način da se ja udaljim od tebe. Ja na tebe nisam mogla da utičem da ostaneš u odnosu koji ne želiš. Niti sam te uhodila, niti sam te maltretirala, ti se od mene nisi razdvajala, kao ni ja od tebe. Ti meni dođeš, kažeš da sam te izdala i nabaciš mi grižu savesti. Nećeš teret nabaciti na moja leđa, obe smo krive – dodala je Matora.

– Ja znam šta bi me čekalo posle ovoga da nisam ovako. Psihičko maltretiranje, svaki put kad nešto nije po tvojoj volji – rekla je MC Aleks.

– Koga ti zaj*bavaš, ja se okrenula, imam devojku, ne zanimaš me – dodala je Matora.

– Meni je sve bilo jasno kad sam izašla i čula se sa nekim ljudima. Ti bi mene urnisala, imam štitnu zbog tebe… – istakla je Bajićeva.

– Evo da te pitam, da li sam te maltretirala posle svega što si ispričala na “Igri istine” ili si ti bila bezobrazna? – pitala je Tomićeva.

– Ja sam bila bezobrazna, smatrala sam da tako treba. I te kako si me proganjala, što kaže Mihić ima 150 kamera, 151. su tvoje oči. Da mogu da vratim vreme, ne verujem da bih ponovo bila prijateljica sa njom – rekla je MC Aleks.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ANĐELO RANKOVIĆ PRIZNAO “NISAM SPREMAN ZA BRAK I DECU” Šok ispovest u emisiji “Između dve vatre”