PRVO UBIO MARTU, A ONDA JOŠ DVE DEVOJKE: Detalji trostrukog ubistva – pronašao ih preko SAJTA ZA UPOZNAVANJE

 PRVO UBIO MARTU, A ONDA JOŠ DVE DEVOJKE: Detalji trostrukog ubistva – pronašao ih preko SAJTA ZA UPOZNAVANJE

Foto: Twitter Printscreen/@Morana46648438

Italijanska policija uhapsila je Đandavida de Poa (51), koji je osumnjičen za ubistvo tri prostitutke u Rimu. Prva žrtva je identifikovana i radi se o Kolumbijki, dok policija još uvek nije objavila imena druge dve žrtve. U pitanju su Kineskinje.

Italijanski mediji prenose da je ubica došao do prostitutki preko sajta za upoznavanje. Tamo je zakazao sastanak za četvrtak ujutru sa Martom Kastano Tores (65).

Marta je ubijena prva, u četvrtak između 8.40 i 10 sati, prenosi La Repubblica. Medij prenosi da Marta nije bila prostitutka, već da ju je potreba da zaradi što više novca, kako bi pomogla ćerki (18) koja živi u Kolumbiji, naterala da se time bavi. Do prvog ubistva došlo je u Ulici Duraco u Rimu.

Marta je otvorila vrata muškarcu nakon što su se dogovorili za cenu između 50 i 70 evra. Mediji prenose da je ona izbodena nekoliko puta u grudi tokom odnosa. Pronađena je mrtva u krevetu.

Nekih 850 metara dalje, u zgradi u ulici Riboti, pronađena su tela dve Kineskinje. Policija je prvo pronašla njihova tela, a onda je našla ubijenu Martu. Dve Kineskinje, 25 i 45 godina, takođe su izbodene. U pitanju su prostitutke, i one su mušteriju zakazale preko sajta za upoznavanje. U stanu, iznajmljenom pre sedam godina, nalazila se kamera sakrivena iza vaze i ona je snimila ubicu.

Policija još uvek nije objavila njihova imena. Mediji prenose da je ubica, koji je navodno imao seks sa Kineskinjom, prvo ubio nju, a da je druga, koja je to videla, pokušala da pobegne.

Njeno telo je pronađeno na stepeništu nakon što je pokušala da dođe do lifta. Ubica ju je uhvatio i zadao joj poslednji ubod nožem sa leve strane.

Mediji prenose da je ubica tokom bekstva napravio nekoliko grešaka. Nije poneo telefone žrtava sa sobom, a istu grešku napravio je i ranije, kada je Martin telefon ostavio u njenom stanu.

U telefonima su pronađene poruke koje je razmenjivao sa žrtvama. Ubica je uhapšen u kući majke i sestre, gde je otišao nakon zločina.