PRVO POJAVLJIVANJE SAŠE KOVAČEVIĆA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Pevač rasplakao publiku! (FOTO)

 PRVO POJAVLJIVANJE SAŠE KOVAČEVIĆA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Pevač rasplakao publiku! (FOTO)

M.Đ

Mnogi zli jezici umeju da tvrde kako u Srbiji nema dovoljno kulture. Međutim, Srbija je postala glavna stanica mnogim svetski priznatim umetnicima, te smo tako pre dva dana u goste primili lepog i talentovanog Nikosa Vertisa. Grčka megazvezda došla je dan pre koncerta u prestonicu. Kako i sam priznaje, želeo je da upozna grad i ljude, jer prvi put dolazi.

Vertis je održao koncert za pamćenje na stadionu “Tašmajdan”, a ekipa portala Srbija Danas imala je tu čast da koncert prati iz prvih redova. Organizatori i sjajni domaćini iz Skymusic-a su i ovoga puta dali svoj maksimum kako bi koncert svetske zvezde svetski i zvučao.

Milica Pavlović, Sale Tropiko
Foto: SD/MĐ

Među obožavaocima slavnog grčkog pevača našle su se brojnee poznate ličnosti, poput Saleta iz “Tropiko benda”, pevača Stevana Anđelkovića, pevačice Milice Pavlović, voditeljke i bivše zadrugarke Sanje Stanković.

Međutim, sve oči bile su uprte u pevača Sašu Kovačevića, koji je prvi put viđen u javnosti nakon izlaska iz bolnice, a najavljen je kao specijalni gost. Nikos nije krio zadovoljstvo što ima saradnju sa našim pevačem.

Saša Kovačević, Zorana
Foto: ATA images

Saša je je stigao na koncert u pratnji svoje partnerke Zorane, koja mu je bila velika podrška. Saša je izašao na binu sa Vertisom i zapevao nekoliko svojih hitova, a emocije su preplavile čitav “Taš”. Momci su sa scene ispraćeni u suzama i uz gromoglasan aplauz.