PRVI SNIMCI HORORA U PRIŠTINI! Dvojica napadača pucala na ljude u kafiću, jedan muškarac preminuo u bolnici (VIDEO)

 PRVI SNIMCI HORORA U PRIŠTINI! Dvojica napadača pucala na ljude u kafiću, jedan muškarac preminuo u bolnici (VIDEO)

Foto: Printscreen/Facebook /Indeks

U pucnjavi koja se dogodila u kafiću “Bon Vivant” u Prištini povređeno je 17 mlađih ljudi, prenosi Koha, a prema najnovijim informacijama, ranjeni mlađi muškarac koji se borio za život jutros je podlegao povredama.

Nekoliko njih je povređeno od vatrenih zrna, dok su ostali zadobili povrede od krhotina stakla zbog lomljave koja je nastala kao posledica pucnjave.

Povređeni su upućeni na lečenje, dok policija, kako se navodi u saopštenju, nastavlja rad na ostalim operativno-istražnim radnjama.

– Trenutno su najmanje dva osumnjičena identifikovana kao umešani u ovaj slučaj, a radi se i na identifikaciji drugih mogućih osumnjičenih – navode iz policije.

Direktor Urgentnog centra Naser Silja prethodno je potvrdio da je jedan od povređenih u životnoj opasnosti. Međutim taj muškarac, Kastriot Ramadani, u međuvremenu je preminuo.

– Imamo ukupno 17 povređenih, od toga sedam vatrenim oružjem, a 10 sa drugim povredama od polomljenog stakla ili inventara. Svi su u stabilnom stanju, dok je jedan u operacionoj sali i životno je ugrožen. Ostalima je stanje stabilno. Starost pacijenata kreće se od 20 do 39 godina – izjavio je Silja za Reporteri.