PRVE EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE VENČANJA Dubravke Đedović i Damira Handanovića! Zavirite u RASKOŠ gala proslave!

 PRVE EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE VENČANJA Dubravke Đedović i Damira Handanovića! Zavirite u RASKOŠ gala proslave!

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i njen partner, kompozitor i direktor CEBEF-a, Damir Handanović stali su na ludi kamen.

Oni su odlučili da se venčaju u tajnosti na prelepom imanju s restoranom i ljubav proslave sa članovima porodice i bliskim prijateljima, a ekipa portala Srbija Danas prva je došla u posed ekskluzivnih fotografija sa venčanja.

Ivica Dačić
Časlav Vukojčić
Foto: e-stock

Oni su odlučili da se venčaju u tajnosti na prelepom imanju s restoranom i ljubav proslave sa članovima porodice i bliskim prijateljima. Inače, među zvanicama na venčanju su bili: pevač Oliver Mandić, pevačica Katarina Grujić sa suprugom, fudbalerom Markom Gobeljićem, roditelji tenisera Novaka Đokovića, Dijana i Srđan, političar Ivica Dačić, sa sinom Lukom i budućom snajkom Milicom Jokić.

Katarina Grujić
Časlav Vukojčić
Foto: e-stock

Oni su se venčali u crkvi, a nakon svečanog čina odlučili su se za intimnu romantičnu ceremoniju. 

Dekoracija
Časlav Vukojčić
Foto: e-stock

Dubravka Đedović je bila u beloj venčanici sa čipkom i cirkonima, u ruci je držala šareni bidermajer, dok je Damir obukao crno odelo sa leptir mašnom, a fotografije svedoče i o romantičnoj i bogatoj dekoraciji restorana na Avali.

Podsećanja radi, Dubravka Đedović i Damir Handanović već neko vreme su u emotivnoj vezi.Upoznali su se sasvim slučajno, zahvaljujući tenisu, na sportskoj manifestaciji Serbian open. Posle samo nekoliko dana poznanstva, kako prenosi “Hello”, Damir Handanović joj je rekao da će jednog dana živeti zajedno, čemu se ona tada smejala. No, ispostavilo se da je bio u pravu.