PRVA REAKCIJA NEVOLJE I MESARA NA LALIĆEVO PRIZNANJE: Nastala neverovatna situacija, uradili samo JEDNO

 PRVA REAKCIJA NEVOLJE I MESARA NA LALIĆEVO PRIZNANJE: Nastala neverovatna situacija, uradili samo JEDNO

Foto: Printscreen/TV Pink

Veljko Belivuk i Marko Miljković negirali su krivicu na današnjem ročištu, dok je, na iznenađenje svih prisutnih, “nasmejani koljač” klana Srđan Lalić priznao krivicu.

Vest da je Lalić priznao krivicu iznenadila je javnost, ali i Velju Nevolju i Marka Mesara.

Kako se saznaje, Belivuk i Miljković su u trenutku kada je Lalić priznao krivicu razmenili “prostrelne” poglede, a potom iste uputili svom doskorašnjem čoveku od poverenja.

Nakon toga, Srđan Lalić je izveden iz prostora u kojem je bio sa ostalim optuženim u prostoriju u kojoj su advokati i više se nije vraćao među pripadnike klana.

Podsećamo, Srđan Lalić jedan je od optuženih pripadnika organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji se terete za najteža krivična dela, a na današnjem ročištu priznao je izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret među kojima je i pet ubistava.

Organizovana kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, i njeni pripadnici potvrđenom optužnicom terete se za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Pripremno ročište bilo je zatvoreno za javnost i njemu su mogli da prisustvuju samo optuženi, njihovi branioci, punomoćnici optuženih, postupajući tužilc i sudsko veće.

Na ovom ročištu optuženi su se kratko izjasnili o krivici, odnosno da li priznaju ili negiraju krivična dela za koja se terete, a potom su tužilaštvo i odbrana predlagali svoje dokaze koji će se izvoditi tokom suđenja.

Veljko Belivuk i Marko Miljković izjasnili su se da nisu krivi.

Nakon okončanja pripremnog ročišta, sud će zakazati glavni pretres (suđenje) koje će biti javan, a optuženi će moći detaljno da izlože svoje odbrane.

Na današnje ročište Belivuk, Mikljović i ostali optuženi su privedeni iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu.