PRVA FOTOGRAFIJA SA MESTA JEZIVE SAOBRAĆAJKE KOD ZLATIBORA: Automobil smrskan, most blokiran (FOTO)

 PRVA FOTOGRAFIJA SA MESTA JEZIVE SAOBRAĆAJKE KOD ZLATIBORA: Automobil smrskan, most blokiran (FOTO)

Foto: Instagram Printscreen/oglasnatabla

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na magistralnom putu Užice – Zlatibor, na Ložioničkom mostu u Užicu, oko 8 časova stradali su bračni par (65) i (66) iz Begrada, a dve devojčice od 11 i 9 godina sa teškim povredama odmah primljene u užičku bolnicu. Jedna od devojčica je podlegla ranama, druga je životno ugrožena.

Prema prvim i nezvaničnim podacima iz istrage do saobraćajne nesreće je došlo između kamiona cisterne i putničkog vozila  “ševrolet spark”. 

Nezvanično muškarac je upravljajući vozilom preticao kolonu na mostu i direktno se sudario sa kamionom cisternom. Na licu mesta je poginuo bračni par, a devojčice su sa teškim povredama u svesnom stanju prevezene u užičku bolnicu, od kojih je jedna podlegla povredama, druga se nalazi u životnoj opasnosti.

Pretpostavlja se da je bračni par baba i deda deci. Od siline udara prednji deo “ševroleta” je potpuno smrskan, a bila je potrebna i intervencija vatrogasaca. Saobraćaj preko mosta je obustavljen i vozila se usmeravaju kroz grad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *