PROVALJENI SKROZ! Ovo su TAJNE ŠIFRE kojima komuniciraju Aleks i Bilal! MAGARČI Dejana isto kao i Dalila

 PROVALJENI SKROZ! Ovo su TAJNE ŠIFRE kojima komuniciraju Aleks i Bilal! MAGARČI Dejana isto kao i Dalila

Zorica Marković i Miljan Vračević su govorili o Aleksandri Nikolić i njenim tajnim siglanima koje šalje Bilalu Brajloviću.

Svima si nam bio odvratan, koliko si branio Milicu i Aleks – rekla je Zorica.

– Ja kada sam nju uhvatio da zagrlim, iz šale, video sam da se trznula, kao da ima traume. Meni je drago jer je našla mirnu luku, ali to nije ono što ona želi. Kad je nešto pogrešno nasađeno, ne može da se ispravi. Govotio sam joj da je klinka, da ne radi neke stvari pogrešno, a onda je došla i rekla da sam joj izjavio ljubav. Još kaže ‘aj lav ju mami’ (mama volim te), bolest. Ona je govorila prvo da sam ja ženomrzac, a onda da sam zaljubljen u Cvetu, pazi, molim te – rekao je Miljan i dodao:

I nije mala Milica kupovala čokoladice i pivo, nego je ona nju slala, jer joj je potrčko. Zašto govori o tajnim šigrama, govori alah, mašalah? Kome želi da se dodvori? – rekao je Miljan.

Zadruga 6
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Pa da, znam, to su njihove tajne šifre – rekla je Zorica.

– Da ja imam milione rekle bi da sam šmeker, a pošto vozim kamion hitne pomoći, onda sam seljak. Ja sam sve vreme bio fin sa njom, dao sam joj broj moje žene, gledao da ispadnem korektan, ispala je budala – rekao je Miljan.

– Ona je htela da bude šokantnije nego što jeste – rekao je Miljan.

Zadruga 6

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Zaista si bio dobar prema njoj, ne znam šta će joj to sad – kazala je Zoricas.

– Ona je napaćena duša, ja nju razumem, razvlačili su se je, našla je mirnu luku, ali to nju neće držati dugo. Govorio sam joj da je klinka, a ona mi na sve to kaže da sam joj izjavio ljubav, a da je ona meni uzvratila. Milica je njen potrčko bila za sve, sve vreme je govorila mašala, koga je htela da fascinira time, kada je trajala žurka? Ja volim sve nacije, ali je ona to non-stop radila. Pokazala je kakvo je go*no – rekao je Miljan.

Detaljnije u nastavku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *