PRONAĐEN RANAC SA DOKUMENTIMA JEDNOG OD NESTALIH NA DUNAVU: Sadržaj ranca ŠOKIRAO je sve – porodice mole za pomoć (FOTO)

 PRONAĐEN RANAC SA DOKUMENTIMA JEDNOG OD NESTALIH NA DUNAVU: Sadržaj ranca ŠOKIRAO je sve – porodice mole za pomoć (FOTO)

Ranac sa dokumentima jednog od mladića nestalih pre dve noći kod Pančevačkog mosta pronađen je danas u Dunavu.

Ranac sa ličnim dokumentima pronađen je tokom opsežne potrage za trojicom mladića

U potragu za nestalim mladićima uključili su se prijatelji, poznanici, ali i ljudi dobre volje koji žele da pomognu da se što pre pronađu.

Porodice nestalih još jednom apeluju za pomoć i mole ljude dobre volje koji imaju čamce, kajake, dronove, ali i one koji bi se u potragu uključili peške zbog nepristupačne leve obale Dunava na potezu od Pančeva do Borče da se jave na broj 063/720 12 02.

Ranije danas, supruga jednog od nestalih mladića izjavila je da porodice misle da je neplivač imao prsluk, ali da se možda uspaničio.

Foto: Printscreen

– Oni nisu odmah krenuli da plivaju za ovim drugarom, verovatno zato što nisu hteli da ostave neplivača tu, jer on možda nije hteo da se odvoji od čamca i dalje se gubi svaki trag – kaže supruga.

Podsetimo, jedan od mladića je uspeo da ispliva na obalu nakon što se u subotu na Dunavu prevrnuo čamac usled jake košave i talasa.

On je prema rečima očevidaca, bio izgreban i blatnjav kada se dokopao obližnjeg šiblja i zatražio pomoć.

– Isplivao je i izašao i reke u visini Krnjače na levoj obali Dunava. Tumarao je kroz šiblje preko nasipa, video svetlost kuća, došao do prvih kuća, izgreban, blatnjav i prijavio nesreću – kaže očevidac.

Isplivali kačio je i ranije slike sa reke i pecaljke pa se pretpostavlja i da je bio pecaroš, te i da je možda time bio iskusniji na vodi.