PRONAĐEN AUTOMOBIL OCA IZ PAKLA! Ćerkicu držao u kadi: Jednom u tri meseca donosio kese iz prodavnice

 PRONAĐEN AUTOMOBIL OCA IZ PAKLA! Ćerkicu držao u kadi: Jednom u tri meseca donosio kese iz prodavnice

Foto: SrbijaDanas/SAŠA DŽAMBIĆ/Shutterstock

Po nalogu dežurnog zamenika Prvog osnovnog javnog tužioca u Beogradu, raspisana je potraga za osumnjičenim muškarcem (38), zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, krivično delo protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i da je izvršio krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

– Do sada je tužilaštvo došlo do saznanja da je devojčica – dete (8) odlukom suda povereno na staranje ocu, obzirom da je majka ranije bila zavisnik, a da je utvrđeno da je otac podoban roditelj – navodi se u saopštenju tužilaštva.

Nakon što osumnjičeni bude lišen slobode, biće mu određeno zadržavanje kako je to naloženo od strane dežurnog zamenika javnog tužioca dana 24.03.2023. godine, te će u zakonskom roku biti saslušan na okolnosti izvršenja krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret, a zatim će tužilaštvo sprovesti dokazni postupak o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Kako Kurir saznaje od komšija osumnjičenog oca, on vozi automobil “krajsler” crvene boje, koji još od petka nije pomeran sa parkinga.

– Viđali smo ga u tim kolima, došao bi jednom u tri meseca i doneo kese iz prodavnice. Od kad se sve ovo desilo, automobil nije pomerao sa parkinga, pa pretpostavljamo da je pobegao pešaka ili ga je neko odvezao – pričaju komšije.

Za osumnjičenim se traga već tri dana.

– On je ovde iznajmljivao stan, dugo tu živi, mada koliko primećujemo slabo plaća račune, ima veliki dug za struju, a čitav stan je zapušten, stvari su razbacane unutra, smeće je na sve strane i strašno smrdi – pričaju komšije, koje kažu da mnogi od njih nisu ni znali da osumnjičeni mušakarac ima ćerku, jer dete nikada nisu videli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *