PROKLETSTVO BELE KUĆE! Ovo je glavni UZROK PREVARA među zadrugarima – Bila je fatalna po MNOGE UČESNIKE

 PROKLETSTVO BELE KUĆE! Ovo je glavni UZROK PREVARA među zadrugarima – Bila je fatalna po MNOGE UČESNIKE

Pre pet godina, tokom emitovanja prve sezone rijalitija “Zadruga”, narod je pokraj malih ekrana mogao da prati detaljno i uživo emitovanu preljubu. Izdvojili smo bivše i sadašnje “zadrugare” koji su se suočili sa razvodom braka po izlasku, zbog svog neverstva. Kada bismo proširili na emotivne veze, lista bi bila daleko duža. Potencijalni odgovor na pitanje zašto se toliko veza prekinulo u Beloj kući može se naći u vrlo čestim frazama koje zadrugari izgovaraju.

Pevač Sloba Radanović sa Lunom Đogani, prevario je svoju tadašnju suprugu Kiju Kockar. To je bilo prvo javno ostavljanje i sramoćenje nečijeg dugogodišnjeg porodičnog odnosa.

Kija Kockar, Luna Đogani, Sloba Radanović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official


Kada se činilo da je previše pisanja i praćenja detalja iz života Slobe Lune i Kije, na “presto” su dolazili novi zadrugari. Nekad se i činilo da možda to rade zbog slave, novca, pisanja, pričanja, pobede. Možda je to ono čuveno prokletstvo koje pominju svi rijaliti učesnici, prokletstvo zatvorenog prostora koje je krivo za razaranje domova. Prokletstvo zatvorenog prostora rasturilo je mnoge naizgled večne ljubavi i stabilne porodice. Život u zatvorenom okruženju nosi sa sobom prenaglašene emocije i privikavanje na potpuno drugačije međuljudske, a naročito muško – ženske odnose, tvrde zadrugari bez izuzetka. Konstantna pažnja osobe koja vas simpatiše 24 sata, bez mogućnosti distanciranja i bega je bila fatalna po mnoge učesnike koji su se predstavljali kao porodični, smerni, jaki i nepokolebljivi.

Dejan Dragojević Dalila Dragojević Filip Car
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Među onima koji su se kleli na večnu ljubav, a onda i poklekli jeste i Dalila Dragojević koja je javno ostavila tadašnjeg supruga, Dejana Dragojevića, a koga je prevarila sa zadrugarom Filipom Carem. I tako bila prva žena u rijalitiju koja je javno stavila tačku na brak.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Ana Slavnić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Poslednji u nizu i o kome se trenutno najviše piše jeste Zvezdan Slavnić koji je dugogodišnju nevenčanu suprugu prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić.

Kristijan Golubović Ivana Golubović, Kristina Spalević
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Jedini par za sada koji se zaljubio u Zadruzi i potrajao nakon učešća, jesu Kristijan Golubović i Kristina Spalević.

Listi se može dodati i trougao Zilha i Edo Fetić i Dragana Mitar, kao i Marko i Ena Janjušević i brakolomnica Ana Korać. Kao i odnos koji je prekinula Tara Simov Nenadu i Ivani Aleksić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.