PROGOVORIO O MIKIČINOJ PRELJUBI U “ZADRUZI 6”! – Miloš Bojanič o AFERI sa Sanjom Grujić: “U ovo VERUJEM”

 PROGOVORIO O MIKIČINOJ PRELJUBI U “ZADRUZI 6”! – Miloš Bojanič o AFERI sa Sanjom Grujić: “U ovo VERUJEM”

Juče je došlo do žestoke svađe Sanje Grujić i Mikice Bojanića u kojoj je on otkrio da ju je jednom poljubio u vrat, a ona iznela da su se videli pred sam ulazak u šestu sezonu najgledanijeg rijalitija u reagionu. Tim povodom pozvali su Miloša Bojanića, kako bi progovorio o navodnoj aferi koja je za samo jedan dan odjeknula i napravila opšti haos u Beloj kući, ali i medijima.

Kako komentarišete jučerašnju svađu Mikice sa Sanjom Grujić, u kojoj je on izneo da ju je poljubio u vrat, a ona da su se videli pred ulazaku “Zadrugu 6”?

Ja nisam ispratio, ja u to vreme spavam uveliko, ali vi izveštavate, pa ja čujem i zovu me telefonom. To mi liči na rijaliti, ali ko će to znato? Mladi ljudi, svašta se događa. Kad biste videli Mikicu ženu, kad bi se pojavila, a pojaviće se verovatno za Novu godinu, svi će da padnu na glavu.

Miloš Bojanić


Da li mislite da je Mikicinoj ženi zasmetalo sve to što je juče iznešeno?

Nemam pojma, ja nisam sa njom kontaktirao na tu temu. Mislim da ne prati previše, ima obaveze i decu koja idu u školu. Oni imaju izuzeto skladan brak i ne postoji ništa što to može da uzdrma i poremeti. To je rijalirti, sve je dozvoljeno osim fizičkog kontakta. Ja sam stari rijaliti majstor, znam kako stvari idu i ne mogu da kažem da je to to ili nije, sve je moguće, ali nikad nije moguće da je Mikica suprugu i decu preverio ili podcenio. Svaka čast Sanji, ona je vrlo inteligentna, lepo komentariše i dopada mi se kao rijaliti igrač. Ja mislim da je to nešto da se obrati pažnja na njih.Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ona je juče u žaru svađe sa Mikicom rekla da bi više volela da je povezuju sa Vama nego sa njim, kako to komentarišete?

Sanja Grujić

(Smeh) Ona meni može da bude unuka. Ja imam unuku koja ima 20 godina. To govori da su to rijaliti provokacije i igre bez granica. Ja nju gledam kao moju unuku, ne mislim da ona mene drugačije gleda. Ona je jako inteligentna, rečita, oštroumna. Njeni svi komentari su konstruktivni. Koliko znam njih dvoje su bili dobri, šta su sad inskontruisali dragi Bog zna.

Da li mislite da će Mikica ostati veran i da do kraja učešća u “Zadruzi” neće napraviti nijedan kiks?

Znajući svoje dete u to verujem. Ja sam prošao svašta nešto u životu, ali da tako nešto javno učini, ako malo ima moje krvi, a ima malo više, to ne može da se desi.
 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.