PROGOVORILA O ULASKU U ZADRUGU 7! Miljana presekla – otkrila istinu o novcu koji je dala Bebici: “Bio mi je sumnjiv!”

 PROGOVORILA O ULASKU U ZADRUGU 7! Miljana presekla – otkrila istinu o novcu koji je dala Bebici: “Bio mi je sumnjiv!”

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Ivana Šopić je u emisiji “Narod pita” ugostila Miljanu Kulić i Lepog Miću. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima.

– Žaklina iz Niša ovde, Mića je šampion nad šampionima, svaka Miljanina suza je i moja, Miljana je zlato nad zlatom, moja lepotica. Najgledanija među najgledanijima. Da li ulazite u Elitu? – pitala je gledateljka.

– Ja bih vam dala odgovor na pitanje, ali o poslovnim angažmanima ne smem da pričam, ali inteligentna ste žena, možete da zaključite – rekla je Miljana.

– Miljana je moje sunce, ima ona nešto što niko nema – rekla je gledateljka.

– Ima Zolu – rekao je Mića.

Miljana Kulić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Udahni duboko, vidiš da te hoću, najbolje se stvari dešavaju noći – zapevali su Mića, Miljana i Ivana.

– Miljana, tvoj i Bebičin rat je obeležilo sve novine, instagram, tviter sve. On je kačio svašta, neke smešne slike, ismevao je tebe tvoju majku, ti si okačila ugovor. Da li je on vas zavrnuo za taj novac i o čemu se tu radi? – upitala je Ivana.

Miljana Kulić, Lepi Mića
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ivana, ne znam odakle da počnem, bila je emisija sa Zolom, posvađali smo se, kad god krenem negde kažem ajde Bebice sa mnom, ali mi je bio sumnjiv već godinu dana, shvatila sam da gubim vreme. Poslednji put pričam o njemu, jer je njemu viši cilj da pričam što više o njemu. Moja majka i moj otac su mu dali novac jer su se sažalili, počeli su tužbe, alimentacija. Dešava se to da mu je moja mama dala novac za autobus 10000 evra i treba da se otplati još 38000 evra, pošto mu je tura autobusom 1400 evra, neka je i 1800 evra. Pa se dogovorio sa tim čovekom da mu otplaćuje, pola, pola da ostane njemu. Da ima za sebe, da se oseti kao muškarac, jer se nikad nije osetio, osim pored Miljane Kulić. Nije nas prevario, već smo mu dali. Sveti Vasilije mi je pomogao, nisam ušla već mesec dana u kazino – rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ekskluzivnu ispovest Milice Veselinović o tome da li je produkcija izvodila sa imanja kada su svi zadrugari spavali, odnosu Anđele Đuričić i Mensura Ajadrpašića i ulasku u sedmu sezonu, poslušajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.