PROGOVORILA O POMIRENJU SA MILANOM STANKOVIĆEM – Nakon DRAME koju je preživela sa OPSEDNUTIM FANOM, oglasila se Rada

 PROGOVORILA O POMIRENJU SA MILANOM STANKOVIĆEM – Nakon DRAME koju je preživela sa OPSEDNUTIM FANOM, oglasila se Rada

Nakon raskida pevačice Rade Manojlović sa kolegom Harisom Berkovićem, šuškalo se da se vratila starom dečku Milanu Stankoviću.

Ove priče prvobitno je pokrenula jedna objava Milana Stankovića na društvenoj mreži Instagram.

On je obavestio pratioce da je zapratio na ovoj mreži bivšu devojku Radu Manojlović, što je bilo dovoljno da mnogi pomisle da su se pomirili.

Brzo su počeli da ga zapitkuju u porukama da li je ponovo sa Radom, a onda je pevač novom objavom te insinuacije prekinuo.

Međutim kako su pre neki dan preneli pojednini mediji, Milan je “zakazao” kad je Radi bio najpotrebniji, dok je pevačica preživljavala dramu od strane opsednutog fana.

Naime, Rada je preživela pravu agoniju kada je opsednuti fan iznosio klevete na njen račun, a pevačica je slučaj prijavila policiji.

Povodom ovih navoda o pomirenju pevačica Rada Manojlović oglasila se na svom Instagram profilu i u objavi otkrila da je sa Milanom u najboljim odnosima i da pomenute priče nemaju veze s mozgom.

– Ljudi ne stižem da čitam šta se piše, ali da znate da ovo za Milana niđe veze. Mi smo uvek isti, dobri i to se nikada neće promeniti – napisala je Rada.