PROGOVORILA O KONZUMIRANJU NEDOZVOLJENIH SUPSTANCI! Bivša zadrugarka bila u krizi zbog narkotika

 PROGOVORILA O KONZUMIRANJU NEDOZVOLJENIH SUPSTANCI! Bivša zadrugarka bila u krizi zbog narkotika

Snežana Mišković Viktorija, bila je učesnica prve sezone Zadruge, a pre ovog rijaliti formata, bila je takođe takmičar rijaliti programa “Farma” koji se takođe emitovao na Pink televiziji.

Viktorija je svojevremeno za medije otkrila da je navodno probala narkotike, te da tada u to vreme nije znala koliko je to opasno, piše “Story.hr”, prenosi “Kurir”.

– Tek u trideset trećoj sam prvi put videla heroin, ovu drogu su koristili muzičari s kojima sam snimala ploču. Videla sam da ti ljudi ne funkcioniraju bez toga. Ja sam po tom pitanju bila prava neobrazovana seljanka, koja ništa o tome nije znala. Pojma nisam imala da uzimanje droge može dovesti do situacije da čovek umre od obične upale pluća, od gripa, da propada celi organizam, stradaju kosti. – pričala je pevačica i dodala:

Foto:SrbijaDanas

 Gledala sam jednog prijatelja koji je svoj zub izvadio prstima. Heroin sam probala iz znatiželje, neznanja i radoznalosti. Posle završetka snimanja, nakon što sam ga uzela, osećala sam se kao da me je savladao grip. Kolege su mi rekle da je to početak krize. Pobegla sam ubrzo na more i više nikad nisam pogledala to svojim očima. Iglu nikad nisam probala. To sam gledala samo na filmu – ispričala je svojevremeno pevačica, piše “Story.hr”, prenosi “Kurir”.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Miljana Kulić iznela detalje svađe između Marije i produkcije “Svete se preko mog deteta!”

KLIK OVDE ZA CELU EMISIJU