PRODUKCIJA RASKRINKALA TAJNO DOPISIVANJE UROŠA I ALEKS: Pronađeni su SAKRIVENI PAPIRIĆI, isplivala CELA ISTINA

 PRODUKCIJA RASKRINKALA TAJNO DOPISIVANJE UROŠA I ALEKS: Pronađeni su SAKRIVENI PAPIRIĆI, isplivala CELA ISTINA

Od jutros, Aleks Nikolić navodno ne može da dođe do zaključka od koga je dobila tajnu poruku koju je pronašla u svojoj čizmi. U međuvremenu je Nenad Lazić Neca otkrio Zorici Marković i Ani Spasojević da je Uroš Ćertić napisao i poslao čak tri poruke.

Pink je sada objavio sadržaj tajnih poruka pronađenih u Beloj kući.

U porukama se dodaje da će biti nastavljeno dopisivanje ali da je rizično zbog kamera, te je pao i dogovor gde će se ostavljati poruke ubuduće.

– MZ je sama rekla u Zadruzi 5 da ste bile zajedno na moru…D M. Mada, znam ja za nju, nebitno, ne brini – pisalo je u prvoj poruci, dok je u drugoj pisalo sledeće:

– Nema više poruka ovde, ovo mesto je rizično do ja*a zbog kamera. Ako ikada budem imao nešto bitno biće u pakli cigareta iza telefonske govornice napolju. Ne diraj Mikija ili Miljana, opusti se! Ja sam ti prijatelj i tebi i D. Malu drži blizu, ali je go**o – pisalo je u drugoj poruci.

– Rekla mi je za ljubičasta neba, nemoj sluuuučajno da provali da znaš, majke mi!!! – napisao je Uroš u trečoj poruci.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

“VIDELA SAM ŠTA SVE Aleks radi pod NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA! Bila je sa MATORIM, potvrđujem Mikijevu priču” Šok gostovanje Šmizle u emisiji “Između dve vatre”