“PRODUKCIJA ME NIJE ISPOŠTOVALA, nisam zadovoljna!” Milica otkrila zašto je odbila da se pojavi na Pinku

 “PRODUKCIJA ME NIJE ISPOŠTOVALA, nisam zadovoljna!” Milica otkrila zašto je odbila da se pojavi na Pinku

Foto: Srbija Danas/ Instagram Printscreen/ milica_veselinovic_official

Prvi put progovorila o gorućim temama u emisiji “Oči u oči sa Ivanom”!

Milica Veselinović se nakon napuštanja “Zadruge” povukla iz medija i posvetila se prijateljima i porodici. Nemamo često prilike da je vidimo da gostuje u emisijama i da iznosi svoje mišljenje o aktuelnim temama o rijalitiju. Bivša zadrugarka se posvetila mečevima na Tik toku i stvarima koje je ispunjavaju.

U emisiji “Na vezi sa Ivanom” u video produkciji portala Srbija Danas, Milica je u razgovoru sa novinarkom Ivanom Stojanović, progovorila o aktuelnim dešavanjima u svom životu. Osvrnula se na novinske natpise da se verila i da je končno srećna u ljubavi. Otkrila je da li stupila u kontakt sa Bilalom Brajlovićem nakon raskida sa Majom Marinković, kao i šta misli o njihovom prekidu veze. Na početku razgovora Milica je otkrila kako se oseća nakon napuštanja rijalitija. 

– Ja sam našla svoju mirnu luku. Uživam u životu. Prija mi da sam u okruženju mojih prijatelja i porodice. Prija mi što sam se povukla i oporavljam se od svega – rekla je Milica. 

Gledaoci bi voleli da češće vide Milicu na malim ekranima, pa je novinarka upitala bivšu zadrugarku zašto nemamo prilike da je viđamo u emisijama “Narod pita”.

Milica Veselinović
Foto: e-stock

– Gledaoci mene itetkako traže, to mogu da primetim na mojim Tiktok lajvovima i komentarima na Instagramu. Jako sam im zanimljiva i žele da čuju moje mišljenje. Bila sam pozvana tri puta do sada, ali ja nisam mogla da dođem zbog nekih mojih privatnih razloga. Ne postoji to međusobno poštovanje, ja sam nezadovoljna i neke stvari mi se tu nisu svidele i prosto nisam otišla – rekla je Veselinovićeva, a novinarka je upitala da li je mislila na članove produkcije u ovoj izjavi:  

– Može se reći. Nisam zadovoljna i to je to. Nisam na neki način ispoštovana – rekla je Milica.

Nedavno je na društvenim mrežama kružio snimak u kome se vidi da je tokom Tik tok lajva Milica izjavila da je tačno da ju je produkcija izvodila sa imanja dok su svi zadrugari spavali. Samo je taj isečak iz celog lajva postao viralan na mrežama, a niko nije objasnio pozadinu priče i da je bila u pitanju igra. Milica je u emisiji “Na vezi sa Ivanom” objasnila da je izgubila u meču i da je morala da potvrdi da je sve istina što kaže Šarmen.

Milica Veselinović
Foto: e-stock/Časlav Vukojičić

– To je bila igrica. To je bio moj odgovor na izazov. Koje god pitanje da ti postavi osoba koja je pobedila, ti moraš da odgovoriš sa “da”. Šarmen je rekla: “Milice je l’ tako da si izlazila dok smo svi mi spavali da se vidiš sa bivšim dečkom?” Kako da ne. Gde će mene produkcija da izvodi da se viđam sa bivšim dečkom. Moj odgovor je morao da bude da – objasnila je Milica spornu situaciju.

Šta je još Milica Veselinović otkrila o ulasku u “Zadrugu 7”, odnosu Anđele Đuričić i Mensrua Ajdarpašića i kontaktu sa Bilalom Brajlovićem nakon raskida sa Majom Marinković, saznajte u video prilogu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.