PRODUKCIJA HITNO REAGOVALA TOKOM IZBORA POTRČAKA! Uradili ZABRANJENO, Zvezdanu i Anđeli NIJE DOBRO!

 PRODUKCIJA HITNO REAGOVALA TOKOM IZBORA POTRČAKA! Uradili ZABRANJENO, Zvezdanu i Anđeli NIJE DOBRO!

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Sinoć je bilo vreme da novoizabrani vođa, Nenad Lazić Neca izabere potrčke, a onda se desilo nešto što se nikada nije desilo u svih šest sezona “Zadruge”. 

Neca je odlučio da ponovi izbor Marije Kulić od prethodne nedelje i ponovo u izolaciju pošalje Zvezdana Slavnića i Aleksandru Nikolić, ne bi li svi videli kako će se njihov odnos dalje razvijati. 

Anđela Đuričić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official


Ipak, u jednom trenutku došlo je do ozbiljnog preokreta, budući da je Veliki šef video da je Neca odabrao Aleks i Zvezdana za potrčke na nagovor Nenada Macanovića Bebica, što nije dozvoljeno. 

– Ovaj izbor se poništava, jer je Bebica nagovorio Necu da stavi Aleksandru i Zvezdana – istakla je voditeljka Ivana Šopić.

– Neco, reci koga ti biraš, ali ti, a ne neko drugi – dodala je Šopićeva.

– Ja mislim da Zvezdan nema emocije prema Anđeli, staviću Zvezdana i Žanu. Hoću da vidim da li će Zvezdan da padne na nju – rekao je Neca.

– I da nije ovoga, ja bih odbila izolaciju – nastavila je Aleks.

– Što da odbiješ, ako nemaš emociju? – pitao je Neca.

– Odbila bih i kraj – dodala je Nikolićeva.

Ubrzo se, kao prvi nominovani, ostalim zadrugarima obratio Zvezdan. 

– Ja se slažem sa tim da smo Aleks i ja glavna tema u kući. Ne slažem se da bi nas svi odabrali. 80% da, prijatelji ne. Neca bi svakako toi uradio, to je on. Ne bi uradili Matora, Ša… Kao i neko dobar sa Aleks, ostatak kuće da. Meni je drago što ne idem sa njom, samo iz jednog razloga, da ona ne bi izgubila pare. Svakako bi Anđela išla sa mnom. Draže mi je što je stavio mene, nego npr. Anđelu i Kerića – rekao je Zvezdan.

Potom je reč dobila i Žana. 

– Nije mi bilo očekivano da spoji Zvezdana i mene, pre Marka i mene. Ali nemam ništa protiv. Družićemo se, ćaskaćemo – rekla je Žana.

Anđela Đuričić se nadovezala.

– Zvezdan i ja smo jutros dugo pričali. Nikad iskrenije nego jutros. Verujem mu za sve situacije. Na Žani se prelomilo jer je rekla da je njen tip. Bože, mora Zvezdan da se pošalje u izolaciju da se odvoji od izolacije. Nas dvoje idemo u paketu zajedno, šaljite nas zajedno – rekla je Anđela koja je, podsetimo, prošlog ponedeljka rekla da neće ići u izolaciju sa Zvezdanom, jer mu veruje.

– Ja očekujem Marka Markovića tamo ili nikako – dodao je Zvezdan.

– Ne bih imala svakako problem i da je Aleksandra, ja bih svakako išla sa njim – poručila je Đuričićeva.

– Ja neću da idem, nismo u vezi, pa i da jesmo, ne bih išao – dodao je Marko Marković.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.