PRODUKCIJA DALA ZAVRŠNU REČ: Evo šta će biti sa najavljenim rijaliti programom – u poslednji čas!

 PRODUKCIJA DALA ZAVRŠNU REČ: Evo šta će biti sa najavljenim rijaliti programom – u poslednji čas!

Foto: ATA images

Da li će ovo biti najuzbudljivija jesenja programska šema?

Pripreme za “Zadrugu 7 – Elita” su već uveliko privedene kraju i početak samo što nije. Spisak učesnika ove sezone postaje sve kompletniji, a spektakularan početak nove sezone željno iščekuju milioni gledalaca širom Balkana. Željko Mitrović, Milica Mitrović i ostatak uigranog tima ništa ne prepuštaju slučaju, te je sve do tančina isplanirano i drži se u strogoj tajnosti. 

Sa druge strane, konkurentska produkcijska kuća Hajp, u prvi mah je najavila rijaliti u svojoj izvedbi, a potom odustala. Ipak, čini se da od ove ideje Saša Mirković, čelni čovek ove produkcije nije odustao u potpunosti od namere da ipak na jesen emituje sopstveni rijaliti format. Sada se pomenutim povodom oglasio na svom zvaničnom nalogu – na socijalnoj mreži Instagram. 

Saša Mirković
Foto: TV Pink printscreen

Saša Mirković je ponovo obradovao sve one koji su svoj put ka slavi videli kroz učešće u njegovom rijalitiju. Ipak nije sve izgubljeno, sudeći prema objavi u kojoj je još jednom želeo da čuje mišljenje javnog mnjenja na ovu temu – temu rijalitija na Hajp televiziji.

– Hoću da vidim šta kaže glas naroda, tj. vaš glas. Da li da napravimo Hajp rijaliti ili ipak ne? – upitao je Saša Mirković svoje pratioce, te dodao da će mu značiti odgovor naroda kako bi doneo definitivnu odluku.

No, da li će zaista biti novog rijaliti formata, u ovom trenutku niko ne zna ali jedno je sigurno, ubrzo ćemo znati sve detalje koji se tiču ove tematike. Samo strpljivo.

stori
Foto: Instagram/Printscreen/sasa_mirkovic_official

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.