“PRODALI SU SVOJU DEDOVINU!” Jovana Jeremić se oglasila nakon NAPADA povodom izjave o narodu sa Kosmeta!

 “PRODALI SU SVOJU DEDOVINU!” Jovana Jeremić se oglasila nakon NAPADA povodom izjave o narodu sa Kosmeta!

Foto: ATA images

Jovana Jeremić, ponovo je izazvala pažnju javnosti u svojoj emisiji “Jutarnji program” kada je na sebi svojstven način iznela stav o ljudima sa Kosova i Metohije. 

Kako je navela, ona smatra da su ljudi sa Kosova prodali svoju zemlju i da su došli u Beograd da glume kako su jadni, kao i da to govori iz iskustva jer se susrela sa takvim ljudima tokom svog fakultetskog školovanja.

–  Ja poznajem neke od njih. Ovo uopšte nije popularno što ću sada da kažem, ali baš me briga, istina je. Ja nemam problem da kažem istinu na Pinku. Prodali su zemlju, došli su u Beograd i onda glume u Beogradu da su jadni, da im treba pomoć. Neki od njih koji su prvi svoju zemlju stavili na doboš – istakla je Pinkova voditeljka i dodala:

– To govorim zato što nikoga ne treba žaliti, treba biti objektivan prema celoj situaciji. Ja to ne volim, ja sam to imala i na fakultetu, kad kažu: “jao, on je došao sa Kosova, on ovo, on ono…”, svi ga žale, a on bože sačuvaj, gazi preko svih samo da ostvari svoj cilj. Znam da nije popularno ovo što govorim, ali ovo je surova istina koju sam čak i ja imala prilike da doživim.

Poznata glumica Milica Tomašević, osudila je Jovanu zbog njene izjave i svojom objavom na Instagramu žestoko potkačila, ali i izvređala voditeljku. 

Tim povodom, portal Srbija Danas stupio je u kontakt sa Jovanom, koja nije želela da komentariše reči glumice, ali je imala jasnu poruku za sve. 

– Ne znam ni ko je ona, stvarno, neću se oglašavati povodom ovoga. Sada svi oni hoće medijsku pažnju preko mene, to ne dolazi u obzir, ja stavrno ne znam uopšte ko je ona – rekla je Jovana za portal Srbija Danas i dodala: 

Joavan Jeremić
Foto: Srbija danas

– Osuđujem svaki pokušaj manipulacije mojih reči jer sam bila kristalno jasna kao i svaki put. Moj komentar se odnosi na ljude koji su profitirali na muci iskonskih junaka – Srba koji su ostali da se bore na Kosovu i Metohiji. Oni koji su prodali svoju dedovinu za milione, pa došli na Vračar gde pijući espreso pozivaju na rat i odbranu očevine i dedovine, koju su prvobitno prodali, nikada neće imati moralno pravo da govore o kosovskom čvoru jer su svoje prodajom imovine već rekli. Baš takvi sada žele da ušićare u najtežem trenutku za našu zemlju. Moja podrška svim Srbima koji su ostali na ognjištima i koji su pravi heroji, kojima treba dati svaki vid podrške. Nikada nisam tužila nikoga za lažne informacije, ali za ovu temu će svako ko izmanipuliše ili spinuje moje izjave biti tužen i parnično gonjen. Moj odgovor celoj kliki protiv mene je pogledajte snimak do kraja. Uvek iza svojih reči stojim, a iza tuđih će se pobrinuti moj advokatski tim – izjavila je voditeljka.