PROCURIO SNIMAK: Dalila sa POZNATIM KRIMINALCEM! Tera je da snima dok MU OVO RADI, ona odbija pa sledi haos

 PROCURIO SNIMAK: Dalila sa POZNATIM KRIMINALCEM! Tera je da snima dok MU OVO RADI, ona odbija pa sledi haos

Foto: TV Pink printscreen

Dalila Dragojević i posle izlaska iz Zadruge ne prestaje da privlači pažnju.

Posle razlaza sa Dejanom postala je poželjna raspuštenica, te se mnogi poznati frajeri utrkuju ko će da bude snimljen u njenom društvu.

Jedan od onih koji su uspeli da e nađu u njenom društvu, pa makar i na lajvu na TikToku jeste i poznati sarajevski kriminalac Mirza Hatić. Mirzna je široj javnosti postao poznat posle rušenja pravoslavnog krsta iznad Sarajeva 2014. godine.

Posle nekog vremena provedenog na robiji, Hatić je opet dospei z žiđu javnosti jer je rešio dase “baci” u influenserske vode, a kao glavni adut za uspeh i proboj na internetu izabrao je sukob sa bivšim robijašem Kristijanom Golubovićem, sa kojim se prozivao vređao, ali se sve na kraju svelo na meč na TikTok-u.

@divljibalkanac #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #viral #mirzahatic #kristijangolubovic ♬ original sound – divljibalkanac

ovoga puta hatić je bio u lajvu na TikToku sa Dalilom Dragojević koju je tom prilikom terao da mu kukuriče. S obzirom da je Dragojevićeva odbijala da uradi to, jer navodno “počinje da radi ozbiljan posao” te da joj ne trebaju takvi klipovi, Hatić je pobesneo i počeo da je proziva zbog mnogo gorih stvari koje je radila u Zadruzi.

dalila dragojević
Foto: Srbija Danas

Dalila je prvo ćutala, a Mirza je sve žešće napadao, govoreći joj da ne treba da glumi sveticu jer se je***ala u Zadruzi, da bi na kraju bivša Dragojevićeva napustila lajv, što je Hatića još više razbesnelo.

Pogledajte na snimku kako je to izgledalo!

@_p1icun_ #fyp #foryoupage #for #fy #foryou #fypシ ♬ original sound – Osman Đedović

Pročitaj još