PROCURILO! PRODUKCIJA ZVEZDANA IZVELA U POLICIJSKU STANICU – Slavnić izašao napolje da da izjavu po hitnom postupku

 PROCURILO! PRODUKCIJA ZVEZDANA IZVELA U POLICIJSKU STANICU – Slavnić izašao napolje da da izjavu po hitnom postupku

Milena Kačavenda završila je u policiji zato što je pretila da će da “udavi” Zvezdana Slavnića!

Učesnik “Zadruge” i njegov otac, proslavljeni košarkaški stručnjak Moka Slavnić, podneli su krivičnu prijavu protiv kume Ane Ćurčić za ugrožavanje bezbednosti.

Oni su reagovali pošto je Milena izjavila da bi volela da uđe u “Zadrugu” i obračuna se sa Zvezdanom, koji je pred kamerama prevario suprugu Anu sa Anđelom Đuričić

 Želim da uđem u “Zadrugu” i da postavim Slavnića na njegovo mesto. Čim uđem, prebiću Zvezdana i udaviću ga u jezeru! To će biti kraj rijalitija! Sigurna sam da me se on plaši! Ušla bih kao tornado i posle mene od njega ne bi ništa ostalo. Ne plašim se ni njega, ni njegovog propalog oca Moke Slavnića – izjavila je Milena, zbog čega su Slavnići otišli u policiju i izjavili da se plaše za svoj život!

Tim povodom oglasila se i Kačavenda koja je otkrila da je Zvezdan Slavnić izašao iz Zadruge kako bi dao izjavu povodom pretnji.

Ona je snimila video u kom je objasnila kako je završila na saslušanju.

– Zvezdan i Moka Slavnić se plaše za svoju bezbednost! Zvezdan je izašao iz “Zadruge” i izjavio da me se strašno plaši, a Moka se pridružio krivičnom gonjenju. Osumnjičena sam za ugrožavanja bezbednosti lica. Dala sam izjavu, a javni tužilac je obavešten o svemu – ispričala je kuma Zvezdanove bivše žene Ane.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO:”Pobeđuju samo loši ljudi!” Marko MMA napao Anu, pa potkačio i Zvezdana “Nije on nikakav mangup”