PROCURELI VAŠI GLASOVI – ova zadrugarka pobeđuje, ubedljivo osvojila najveću podršku gledalaca

 PROCURELI VAŠI GLASOVI – ova zadrugarka pobeđuje, ubedljivo osvojila najveću podršku gledalaca

Večeras se odigrava finale “Zadruge 6”, poslednje sezone najgledanijeg rijalitija i TV programa koji je ispisao važnu istoriju televizije na ovim prostorima. Devet meseci gledaoci su mogli da prate ljubavi, rasprave, sukobe, blamove i dovitljivost oko 100 učesnika koji su prodefilovali imaginarijumom u Šimanovcima. Mnogi ne mogu da veruje da je vreme tako brzo prošlo i da više nećemo moći da gledamo naše favorite na malim ekranima. 

Portal “Srbija Danas” vas je tokom ovih devet meseci vas redovno i uglavnom prva izveštavala šta se sve događa u ovom rijalitiju, radili smo intervjue sa izbačenim takmičarima, njihovim porodicama, ali smo se usuđivali da vam donosoimo ekskuluzive koje niste mogli da pročitate na drugim portalima. Redakcija portala vam se zahvaljuje na toliko velikom poverenju.   

Juče smo vas pitali u našoj anketi ko zaslužuje da pobedi u šestoj i poslednjoj sezoni najglednijeg rijalitija.

Vi ste opet u velikom broju glasali, a često ste se vraćali da date glas i po nekoliko puta. I zbog toga vam hvala. 

Sada je vreme da se izvrši presek glasova i da vidimo ko prema našoj anketi pobeđuju večeras u “Zadruzi”.

Zadruga

Najveći broj glasova izraženih u procentima za pobedu ima Ana Ćurčić, prevarena žena i osvetnica koja vas je osvojila svojom životnom pričom i željom da se zabiberi svom nevenčanom suprugu Zvezdanu Slavniću koji je ušao u vezu sa Anđelom Đuričić. Njoj ste dodelili 33 procenata.

Zadruga 6

Drugo mesto po vama zaslužuje Aleksandra Nikoilić sa 30 posto galsača, dok treće mesto bi trebalo dodeliti Bilalu Brajloviću ili Ivanu Marinkoviću sa 10 procenata. 

Ko će zauista da pobedi, videćemo u ranim jutarnjim satima sutradan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.