PRLJAV VEŠ IZ BAKINGEMSKE PALATE! Princ Hari ponovo udario na kraljevsku porodicu: Znate šta ste uradili, čekam IZVINJENJE

 PRLJAV VEŠ IZ BAKINGEMSKE PALATE! Princ Hari ponovo udario na kraljevsku porodicu: Znate šta ste uradili, čekam IZVINJENJE

Foto: Profimedia

Princ Hari, koji je svojim memoarima po ko zna uzburkao svetsku javnost iznoseći prljav veš iz Bakingamske palate, sada tvrdi da je sve moglo da se izbegne jednim potezom kraljevske porodice – iskrenim izvinjenjem njegovoj supruzi Megan Markl.

Naime, kako kaže sve, svi skandali i svađe se ne bi ni dogodili da je njegova porodica umela da se suzdrži, piše Dejli Mejl.

Tvrdi i da je u više navrata od njih tražio da popričaju sa njegovom suprugom i reše sve nesuglasice.

– Znate šta ste uradili, a i ja sada znam zašto ste to uradili. I uhvaćeni ste, zato se samo izvinite – navodno im je rekao Hari.

Za sada ostaje nejasno zbog čega je tačno Hari želeo izvinjenje svoje porodice.

Kako prenosi Dejli Mejl, Hari ostaje pri tome da je učinio ispravnu stvar time što je stao na stranu Megan.

Takođe, u najnovijem intervju koji je dao za britanski Telegraf rekao je da su “i sami ljudi koji je trebalo da ih zaštite bili saučesnici u svim pričama koje su bukvalno uništavale Megan pred njegovim očima”.

princ Hari, Megan Markl
Foto: Profimedia

Tako je otkrio da se jednom prilikom iz Londona u Frogmor pošto se Arči rodio, zatičući Megan kako gorko plače dok je dojila bebu. Za njene suze su, kako tvrdi, odgovorni članovi kraljevske porodice. Kako tvrdi ovakvi nemili događaji su mogli biti izbegnuti, ali da neki članovi nisu uspeli da se suzdrže.

-Voleo bih da zaista sednete sa mnom kako treba i umesto da kažete da sam u zabludi i paranoičan, da otvoreno razgovaramo o svemu. I da se izvinite mojoj ženi – prisetio se Hari svojih reči.

Podsetimo, u svojim memoarima “Spare” i nekoliko intervjua koje je dao povodom promocije knjige, Hari je sasuo salvu optužbi protiv svojih najbližih rođaka. Takođe, Hari je otvoreno govorio o tome da je koristio ajahuasku, psihodelik, dok je tražio terapiju za svoje mentalno zdravlje. Dok je Vilijam bio prva osoba koja je ohrabrila Harija da pokuša sa terapijom, on kaže da je nakon što je potražio alternativni tretman shvatio da se njegov brat još više udaljio od njega.

U svojim memoarima, princ Hari je otkrio kako Vilijam veruje da ga je terapija dovela u zabludu i zapitao se da li mu je terapeut sa kojim je bio “ispirao mozak”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *