PRIZOR IZ KALUĐERICE DA SE ZALEDIŠ! Pored groblja jezivo sedi na stolici, UPOZARAVA na jednu stvar (VIDEO)

 PRIZOR IZ KALUĐERICE DA SE ZALEDIŠ! Pored groblja jezivo sedi na stolici, UPOZARAVA na jednu stvar (VIDEO)

Foto: Instagram Printscreen/serbialive_beograd

Na društvenoj mreži Instagram objavljen je neverovatan snimak koji je nastao u Kaluđerici. Na njemu se vidi stolica koja se nalazi nasred ulice, a na kojoj “sedi čovek”. Tako se čini na prvi pogled, međutim reč je o improvizanoj lutki veličine čoveka. 

Snimak i fotografije objavljeni su na Instagram stranici “serbialive_beograd”. Kako je objašnjeno na društvenoj mreži, neko je ukrao šahtu, a lutka služi kao upozorenje.

– Ukrali su šahtu u Kaluđerici i kako to ide stavljali ljudi svašta da upozore i neki komšija uzeo i malo ukrasio, fino me je upozorilo u 12 uveče, mrtav posle posla i treninga. Željka Milivojevića, Kaluđerica i još odmah pored groblja kao šlag na tortu – navedeno je u opisu. 

Na snimku se vidi da “lutka” zaista podseća na čoveka. Komšija koji je postavio šaljivo upozorenje uložio je veliki trud. Čak je napravio i da je “čovek” prebacio jednu nogu preko druge. “Lutki” je obukao duks i farmerke, a na “glavu” joj je stavio kapuljaču. 

Brojni korisnici društvene mreže komentarisali su prizor: “I pijan bi se otreznio. Bolje i ovo nego točak u šahti”, “Ovako je bar sigurno da niko neće upasti u rupu”, “Prestravio sam se” “Pa ja bi odmah tu i ostala”, samo su neki od komentara. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *