“PRIREDILA SAM IM DEVET MESECI PAKLA!” MC Aleks OGOLILA DUŠU o vezi sa Matorom: PRIZNALA EMOCIJE

 “PRIREDILA SAM IM DEVET MESECI PAKLA!” MC Aleks OGOLILA DUŠU o vezi sa Matorom: PRIZNALA EMOCIJE

MC Aleks je stigla ui Rajski vrt. Ona je popričala sa Drvetom Mudrosti o tome kako se oseća nakon priznanja da su ona i Jovana Tomić Matora u vezi, pa je porodicu uputila javno izvinjenje.

– Nisam dobro, tišti me kako su moji, razmišljam kako su oni, kako oni gledaju na sve. Mislim da je njima dovoljno teško jer ko zna na šta sve napolju nailaze. Sestrice su mi male, verovatno imaju prozivke od strane drugih vršnjaka. Mislim da se loše osećaju. Priredila sam im devet meseci pakla – rekla je Aleks o porodici.

– Ja Jovanu sada ne mogu očima da gledam, vezala sam se, jesam, volim je, pristajala sam na neke stvati, ustala sam i rekla da nam je odnos bio kao veza, da je bilo i prozivki i ljubomore. Zbunjena sam jako, razmišljala sam i o odnosu napolju, ali ne zanm zašto se vraćam, prelazim preko uvreda i se zbog nje. Htela sam da proverim kako će to izgledati napolju, ali sada mislim da je jako Jovana namazana sada i smatram da je bila spremna na sve zarad svog cilja. Kriva sam ja što sam pristajala na sve, zašto, vezala sam se… Bila je pažljiva i brižna, kaže ona me voli, ali mislim da sam napravila ogromnu grešku. Ja ne krivim nju skroz, ali delimo krivicu. Ja što sam pristala na to, dovela sam sebe da nemam dostojasntvo, stav.. Možda sam labilna, ne znam šta je sa mnom.. Videću kada neko stručniji poradi sa mnom napolju, ali smatram da je sve uradila da probudi to nešto u meni. Sada kada sam odlučila da nemam komunikaciju, kada sam se izvinila porodici, ali mislim da ne bih mogla to da uradim da je volim kao emotivnog partnera. Meni stvarno treba stručna pomoć – rekla je Aleks.

– Tebe zadrugari optužuju da si ovo uradila zbog Anđela – reklo je Drvo.

– Ma znam i Jovana me optužuje, ali to nije istina. Ja njega nikada nisam gledala na takav način. On jeste lep i inteligentan, ali nikada ga nisam tako gledala, niti smo tako pričali. Meni je Jovana rekla kako je sanjala da smo Anđelo i ja zajedno, a od tada je krenuo haos sa njim. Ona ima u podsvesti da je nije stvar u meni, negom što ona njemu ne veruje, a onda priča kako se on meni sviđa, a ne ja njemu. Ja smatram da sam učinila sada pravu stvar, a to je jedni način da porodici uputim izvinjenje, ali znam da neću moći odmah da idem kući. Meni je odnos sa Matorom stvarao problem, iako ja znam da su moji shvatili to, pogotovo moja majka, ali mislim da sam se pogubila u svemu, i mislim da sam napravila grešku.

– Smatam da me je Jovana lagala u svim situacijama, a ja ne bih ustala i rekla da mi nije puna kapa sve i njenog komentarisanja, i kada sam rekla odmah sam pomislila na svoje. Poštenije je biti iskren ali negde možda i ne treba biti toliko iskren ako povređuješ neke druge. Jedna Jovana Tomić dođe i prođe, jedan dečko dođe i prođe, samo ostaju oni koji su kod kuće. Moja prodica je preko čestitiki htela mene da vrati korak unazad i da mi ukažu na greške. Znam da se moja majka oglasila i da je protiv svega i molim ih sve da prihvate izvinjenje – rekla je Aleks.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ISAK ŠABANOVIĆ O ALEKSANDRI MLADENOVIĆ – Pucaju od kada su objavili vezu “Nadam se da ćemo izdržati”