PRINC HARI PREVARIO MEGAN MARKL – I TO SA MANEKENKOM! Zatrpavao je porukama, isplivalo SVE u javnost!

 PRINC HARI PREVARIO MEGAN MARKL – I TO SA MANEKENKOM! Zatrpavao je porukama, isplivalo SVE u javnost!

Princ Hari i Megan Markl danas imaju brak na kojem im mnogi zavide, a njihov odnos tvrd je poput kamena. Toliko da je čak uspela i da ga, kako neki kažu, odvoji od porodice, ali na samom početku nije bilo tako.

Hari je, kako su pisali britanski mediji, dugo sedeo na dve stolice, i pitanje je šta bi se desilo da druga strana nije odustala.

Naime, kada je tek uplovio u vezu sa Megan, procurile su informacije da je malo nakon toga “muvao” drugu devojku, manekenku Saru En Meklin. Njih dvoje upoznali su se na jednoj privatnoj zabavi, a princa je odmah privukla svojom lepotom i šarmom.

Naravno, počeo je da je zatrpava porukama, baš kao što je to radio i sa Megan, sve dok nije pristala da izađe na sastanak sa njim, što je potvrdila, a potom i opisala Angela Levin, kraljevski biograf u svojoj novoj knjizi.  

Kako je napisala, princ se dugo snebivao da li da nastavi sa Sarom ili sa Megan, a lepa manekenka bila je ta koja je “presudila” njihovoj vezi iz samo jednog razloga.

– Oni su dosta slični, ali ipak je svako otišao svojim putem – navodi se u knjizi, a ono zbog čega je Sara ipak rešila da se povuče bio je prinčev problem sa alkoholom.

– Sara vodi uredan život, ne konzumura alkohol i to je onaj momenat gde se njih dvoje uopšte ne razumeju. Sa druge strane, Hari nije tip koji se vezuje, pa se njihova veza završila i pre nego što je počela – rekao je svojevremeno prijatelj manekenke.

Inače, kada se saznalo za aferu pisalo se da je “Megan dobila šta je zaslužila” s obzirom da se sumnjalo da je svog dečka sa kojim je bila u vezi dve godine varala sa Harijem. 

Ipak, uprkos lošem startu, Marklova i princ nastavili su svoju vezu koju su krunisali brakom pre četiri godine u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vinzdor u Velikoj Britaniji. Sa druge strane, Sara je nastavila da gradi svoju karijeru modela i nutricioniste, i postala veoma poznata na mrežama, iako se sklanjala od javnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *