PRIKRIVAJU NEŠTO VELIKO: Bebica zbog OVOGA ODUSTAO od POLIGRAFA – štiti Kuliće! Isplivalo sve!

 PRIKRIVAJU NEŠTO VELIKO: Bebica zbog OVOGA ODUSTAO od POLIGRAFA – štiti Kuliće! Isplivalo sve!

Voditelj rijaliti programa “Zadruga”, Darko Tanasijević je u Šiša baru ugostio i Aleksandru Nikolić, a prva tema bio je njen odnos sa učesnikom Markom Markovićem.

– Jedna od vodećih tema ove nedelje jesu te navodne simpatije Marka prema tebi, vaše zbližavanje. Ti si rešila da to isteraš na čistac, kakav je ishod razgovora? – pitao je Darko.

– Pričala sam sa Markom, bio je tu Mića. Pitala sam ga da kaže o čemu se radi. On ne priznaje da je rekao ono što je Matora izjavila. Matora mi je rekla da će ta osoba u sredu na radiju izneti to. Zamolila sam ga da promeni krevet, to nije uradio, šokirana sam. Ne znam zašto. Da li se ja njemu stvarno sviđam… Ja nisam obraćala pažnju kako me gleda, jer ja njega tako ne gledam. On meni nikad nije rekao da sam lepa, niti se smeškao. Ali Zorica mi je malopre rekla da je on pre ne znam koliko rekao: “Ne znaš ti ko mene zanima”. E sad, da li je mislio na mene… Zorica ga je pitala za Anđelu, on je rekao da nije to to i da ga poznaje. Ja ne mogu da zabranim da se nekome sviđam – rekla je Aleks.

– Kakav vajb osećaš sa Miličine strane? – pitao je Darko.

– Nikakav, nemamo nikakvu komunikaciju. Danas smo koristile začine od Ša, pitala sam je da li ih je vratila, rekla je da će posle. To je to. Naše prijateljstvo nikada neće biti kao što je bilo posle one situacije sa Miljanom. Bitno je da je to prijateljstvo završena, a ko je koga više izdao… Ja ne smatram da sam ja nju izdala. Ona je rekla šta je rekla Miljanu, mi smo prekinule naše druženje, verovala sam joj, kad ono međutim…

– Ja ništa ne radim ni sa kim. Mene povezuju sa Markom, sa Zvezdanom… Haos sa Bilalom sam sama napravila. Što se tiče Marka, to su krenuli da pričaju čim je legao u krevet do mog. Što se Zvezdana tiče, imamo normalnu komunikaciju, nekad baci foru, nekad ja, to je apsolutno to. E sad, to moje malo, zadrugari tumače kao da sam uradila veliku stvar. Dok neki drugi koji rade krupnije stvari, kao da nema težinu. Marija Kulić odmah prva gleda – rekla je Aleks.

– Kakvo mišljenje imaš o Bebici? – pitao je Darko.

– Jao, odvratno, ne mogu da ga podnesem. Marija je želela da ispadnem budala, skontala sam da ima lošu energiju prema meni. Kad je iznela šta misli o meni, odmah je skočio Bebica, da bi je podržao. Jako je podmukao, dvoličan. Kad je bila situacija za zeta, stala sam na njegovu stranu. Priča mi da me je Dejan ostavio, to su takve budalaštine. Krije nešto, odustao je od poligrafa, nije me iznenadio on, ali me je iznenadila Miljana. Navodno mu veruje. Očigledno se nešto veliko prikriva. Nešto što bi narušilo sliku i o Kulićima i o Bebici. Miljana kao da se plaši svega – odgovorila je ona.

– Kako komentarišeš Uroševe sukobe sa zadrugarima, Zvezdanom i Petrućijem? – pitao je Tanasijević.

– Jao, baš će nas neko da odbrani. Ne znam gde su ti ljudi bili kad se ponašao oholo, bahato, kad je polivao devojke. Sad su se setili da stanu u zaštitu, kad je stao njima na žulj – dodala je Aleks.

Detaljnije pogledajte u videu.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *