PRIJAVLJEN POLICIJI! Ana odlučna, sada su izneseni svi DOKAZI – zbog ovoga može da završi u ZATVORU

 PRIJAVLJEN POLICIJI! Ana odlučna, sada su izneseni svi DOKAZI – zbog ovoga može da završi u ZATVORU

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ana Ćurčić, bivša partnerka zadrugara Zvezdana Slavnića, koju je u prevario pred kamerama, a koja je pre nekoliko dana ušla u “Zadrugu 6”, nedavno se suočavala sa pretnjama, zbog čega se obratila policiji.

Naime, fanovi Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića danima su, u decembru prošle godine, nad Anom vršili sajber nasilje i pretili joj smrću, navode domaći mediji.

– Prinuđena je da zaštiti porodicu. Uznemirena je i uplašena. Odmah je sve zabeležila i poslala policiji. Veruje da će se otkriti ko stoji iza svega toga – pričao je tada dobro obavešteni izvor, prenosi “Informer”.

Zvezdanov otac, bivši košarkaš Zoran Moka Slavnić, potvrdio je ova saznanja i otkrio još uznemirujućih detalja.

Moka Slavnić
Foto: YouTube Printscreen/HYPE TV

– Ucenili su je fanovi da će im ubiti decu i da mora javno da kaže da se razvodi. Ona je sve prijavila nadležnim organima jer je bila u strahu. Ti fanovi, osim poklona u raznim vidovima, kao što je rekla Aleksandra u “Zadruzi”, davali su joj i novac. Na pitanje voditelja “Zadruge” koje su to količine novca koje su dobijali, Aleks je rekla nekoliko hiljada evra za neka njihova egzotična putovanja. Zaista je čudno da su Dejan i ona to prihvatili. To samo govori koliko je bolestan fanatizam – govorio je Moka.

Ana Ćurčić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ovo što se dešava Ani nije redak slučaj. To je doživeo i voditelj Milan Milošević, pa se ispostavilo da je poruke pisalo dete od 13 godina. Poznajući Zvezdanovu srčanost, mislim da ga ni tenk ne bi zaustavio da zna za ove pretnje, odmah bi napustio “Zadrugu”. Sve ovo nije prijatno za moju snajku, krivo mi je što mi nije odmah rekla da je posavetujem šta da uradi i koliko je moguće da je opustim, jer su to prazne pretnje. Mada, lako je to reći onome kome nisu pretili – rekao je ranije Slavnić.

Ukoliko se nađe krivac za ove monstruozne pretnje, mogao bi da odgovara i da se nađe iza rešetaka.