PRETE DISKVALIFIKOVANOM zadrugaru: Pokušavaju da ga preplaše i IZNUDE NOVAC – uznemiravaju mu i najbliže!

 PRETE DISKVALIFIKOVANOM zadrugaru: Pokušavaju da ga preplaše i IZNUDE NOVAC – uznemiravaju mu i najbliže!

Bivši rijaliti učesnik, Stefan Mihić oglasio se putem svog Instagram profila i upozorio svoje pratioce na nesvakidašnje okolnosti u njegovoj okolini.

Stefan je na Instagram storiju napisao da postoje ljudi koji pišu njegovim prijateljima i pokušavaju da mu iznude novac.

– Moram da se oglasim jer određena grupa skemera piše mojim prijateljima i oglašava se javno, grupa koja je pokušala da me odradi za novac a sad pokušava da me prisili da im dam isti, misleći da me uplaše šaljući poruke okolo, moram vam poručiti jedno, imate posla sa čovekom koji je j**** pred 20 miliona ljudi, pa me nije bilo sramota, a kad vas nađem j***** i vas – poručio je ljutito Mihić.

Podsetimo, Stefan je učestvovao u “Zadruzi 5” a nedugo nakon je bio i diskvalifikovan iz rijalitija.

Pre sukoba sa članovima obezbeđenja, Mihić je ušao u sukob sa Nenadom Macanovićem Bebicom sa kojim je razmenio gnusne uvrede, a zadrugar mu je zapretio batinama, nakon čega je obezbeđenje intervenisalo, a Mihić učinio nedopustivo, a to je da se suprotstavio njima i fizički se obračunavao sa obezbeđenjem što je dovelo do kraja njegovog rijaliti učešća.

BONUS VIDEO Jovana prvi put progovorila o IZBACIVANJU iz kuće Karića nakon raskida: “Stefan nije bio tu!”

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *