“PRESVETA GUTALICA, NIJE JE SRAMOTA DA…” Ana uništila Anđelu – ona zanemela i propala u zemlju od STIDA

 “PRESVETA GUTALICA, NIJE JE SRAMOTA DA…” Ana uništila Anđelu – ona zanemela i propala u zemlju od STIDA

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

Nenad Lazić Neca je delio ovonedeljne budžete i iznosio svoje mišljenje o zadrugarima. Njegovu podelu budžeta je prekinula Ana Ćurčić svojim komentarima na račun Anđele Đuričić.  

– Srednji budžet dajem Sofii Uni. U inat svima ga dajem njoj. Nemoj da glimiš neku preteranu higijenu, kad umeš i sama da bacaš stvari sa strane. Ti patiš jer nisi iskorišćena u ovom prostoru. Mrzim kada ljudi potonu, zato sam ti i dao srednji budžet. Treba da poslušaš mamu, ne treba da se gubiš zbog rijalitija. Sve ovo što sam rekao važi i za Tamaru. Draže ti je da budeš za jedno veče, nego odbijena. Smatram da ćeš jedenog dana biti dobar di-džej – rekao je Neca.

– Hvala – rekle su Tamara i Sofija.

– Rodni, jako si kvarna osoba. Poltron si, ne dopadaš mi se, zato ti dajem mali budžet – dodao je Neca.

– Neco, to što se sa nekim družim, ne znači da sam poltorn, ti si taj koji koristi ljude – rekao je Rodni.

– Matora, po kući je krenulo da se priča da nisi ispala iskren prijatelj Zvezdanu. Govorilo se da si zbog toga što si Ani spremila večeru, ispala loša prema njemu – rekao je Neca.

– Neco, nisi realan. Sujetan si i ljubomoran na brata. Je*em li ti mater – dodao je Mikica.

Ana Ćurčić
Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

– Presveta gutalica je bila četiri dana u izolaciji, Matora je mene samo pitala da li sam gladna. Mala Ana je rekla sasvim drugu priču, odnosno da cela kuća priča da se meni Matora šlihta – dodala je Ana.

– To nisam ja rekla, nego je meni Matora zamerila jer sam stalno pored Anđele, ja sam rekla da svi pričaju za nju da je Anin poptrčko – istakla je Ana Spasojević.

– Zvezdan ima problem sa Anom, nemamo ga mi. Sasvim je glupo da mi gledamo tako na to – dodao je Miljan .

–  Mene nemojte da uplićete u to, jer veze sa tim nemam. Moram da kažem da to nije od mene poteklo. Sramota me je da komentarišem hranu – rekla je Anđela.

Anđela Đuričić
Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

– Tebe ćemo da uplićemo u nešto drugo – pecnula je Ana Anđelu, a ona je zaćutala.

– Mene ne zanima ko će sa kim biti. Meni je važno samo kakav ja odnos imam sa Zvezdanom – rekla je Matora.

– Iz moje perspektive su krivi i Zvezdan i Anđela, da nisu hteli, ne bi se ništa desilo. Nju je sramota da komentariše hranu, a nije je sramota da radi šta radi. Polako, ima vremena, komentarisaću ja sve – dodala je Ana.

Ana Ćurčić
Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

– To što sam ja donela Ani hranu, ne govori da sam ja Zvezdanu loš prijatelj. Prošle godine sam bila projatelj do srži, pa su se moji roditelji tresli, jer sam doživljavala brojne izdaje. Samo Anđela ima pravo da mi zameri jer nisam došla dva dana kod njeMislim da je sada potrebno da bude pored Zvezdana, a ne mene – rekla je Matora.

– Matora, nemaš ti šta da daješ Anđeli savete, jer je ona sama odlučila šta će raditi – rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku: