PRESUDA ZA MASAKR U JABUKOVCU KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Perniću 36 godina robije, a njegovoj ljubavnici 40!

 PRESUDA ZA MASAKR U JABUKOVCU KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Perniću 36 godina robije, a njegovoj ljubavnici 40!

Foto: YoutubePrintscreen/Zamediatelevizija/Twitter/m_macak

Maja Bađikić osuđena je na 40 godina, a Davor Pernić na 36 godina robije, zbog ubistva Raje Kazimirovića, njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53).

Presudu je doneo Viši sud u Negotinu.

Davor Pernić doveden je u sudnicu sa lisicama na rukama, a njegov dolazak obezbeđivala su tri stražara. Da podsetimo, on se od hapšenja nalazi u pritvorskoj jedinici u Zaječaru.

Zločin se, da podsetimo, dogodio u avgustu 2019. godine u selu Jabukovac. Lisice na ruke Perniću stavljene su posle tri nedelje, a krajem septembra iste godine uhapšena je i njegova ljubavnica Maja Bađikić.

Optužnica tereti Maju da je hicima iz malokalibarske puške ubila Dragicu Kazimirović (93), a njenog sina Raju overila hicem u glavu, dok se Pernić tereti da je iz “škorpiona” likvidirao Rajinu sestru Ljubinku Oprikić (76) i njenu ćerku Draganu Jozeljić (53).

– Pernić i Bađikićeva bili su u emotivnoj vezi. Po dogovoru su kobnog dana otišli na salaš Raje Kazimirovića. Pernić je svojim automobilom došao do kuće Maje Bađikić, koja ga je čekala spremna u svojim kolima i neko vreme je vozila za njim. Pernić je posle toga uzeo oružje iz svojih kola i prešao u Majina, kojima su se dovezli do oboda šume. Tu su stavili fantomke na glave i rukavice – stoji u optužnici protiv ljubavnika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *