“PRESTRAVLJENI SMO, LUDAK JE UBIO…” Prve slike KRVAVOG PIRA U ZEMUNU – komšije otkrile detalje jezive nesreće (FOTO/VIDEO)

 “PRESTRAVLJENI SMO, LUDAK JE UBIO…” Prve slike KRVAVOG PIRA U ZEMUNU – komšije otkrile detalje jezive nesreće (FOTO/VIDEO)

Kako portal SrbijaDanas.com nezvanično saznaje sa lica mesta, ubistvo a zatim i pokušaj samoubistva koji su se dogodilli u Ulici Branka Plećaša u Zemunu, počinio je mladić koji je ubio svoju ujnu. Prema informacijama koje smo dobili na licu mesta, mladić je živeo u prizemlju porodične kuće.

Meštani ovog naselja u Zemuna kažu da je žena koja je brutalno ubijena sekirom udarcima u glavu bila divna i dobra žena i da nikada niko sa njom nije imao problema. Svi su ostali zatečeni nakon tragičnih vesti koje su stigle.

Prema rečima komšija i prijatelja koji su je poznavali, a koji se trenutno nalaze ispred kuće u kojoj je ubijena nesrećna žena, kažu da je imala oko 65 godina i, kako su i oni čuli, ubijena je sekirom. 

Kako navode komšije za portal SrbijaDanas.comtragično ubijena imala je decu, koja već dugo ne žive sa njom.

Na licu mesta je veliki broj policajaca, kao i forenzika, a stigla su i kola pogrebnog preduzeća.

U šoku i strahu usled tragičnih vesti za jedno mirno i toplo nedeljno popodne, komšije nisu htele da otkriju imena i komentarišu ovu stravičnu nesreću koja je zadesila njihov kraj u Zemunu.

– Ovo je strašno šta se desilo našem komšiluku, ne želim da komentarišem – rekao je jedan od komšija kratko.

Podsetimo, prema prvim informacijama, udarao ju je u glavu, koja je deformisana, odnosno, smrskao joj je lobanju.

 Prestravljeni smo! Ludak je ubio Mišinu ženu. Bila je fina. Njegov brat se ubio pre 20 godina – rekle su kratko komšije i dodaju da ubijena ima decu, ali da ona ne žive sa njom.

Kako navode komšije, za mladića koji je ubio svoju ujnu kažu da je bio besposličar i da se sa njim nisu lepo slagali.

Napadača je odvezla Hitna pomoć sa lakšim povredama.

Pročitaj još