“PRESREĆNA SAM!” Iva Štrljić saopštila RADOSNE VESTI! Čestitke zapalile društvene mreže! Evo koji je RAZLOG

 “PRESREĆNA SAM!” Iva Štrljić saopštila RADOSNE VESTI! Čestitke zapalile društvene mreže! Evo koji je RAZLOG

Serija “Igra sudbine” bila je na pauzi, a emitovanje uveliko sa nestrpljenjem iščekujemo. U međuvremenu je došlo do brojnih promena – neki glumci su napustili projekat, dok se neki od starih likova vraćaju na set. 

Pojedini junaci koje je publika volela u prethodnim sezonama vraćaju se u popularnu seriju. Jedna od njih je Iva Štrljić koja je tumačila Dijanu Erski. Za mnoge je njen povratak veliko iznenađenje, budući da je Iva nakon druge sezone napustila snimanje zbog drugih ugovorenih projekata, te nije bilo naznaka da će se vratiti. 

Iva je, po svemu sudeći, izuzetno srećna što se vraća u seriju “Igra sudbine” i što ponovo ima priliku da igra ulogu koju neizmerno voli i koju publika obožava. Glumica redovno ističe da za nju ne postoji ništa lepše i važnije od ljubavi publike. 

– Dobar dančić, dobar dančić, dragi moji! Imam jedno iznenađenje za vas! Vidimo se ponovo u seriji “Igra sudbine!! I kako bi Dijana Erski rekla “Jao što sam ovo lepo rekla!”  – napisala je glumica u objavi.

– “Dobar dancic dobar dancic Dijana Erski” “Dovidjence bas ste nedostajali i bas mi je drago da se vracate” “Dijana Erski sa Silvanom ,Dobricom ,Galom … Vi ste taj tandem koji nas nasmeje. I zbog vas gledamo” “Jedva čekam da počne serija. Bila sam tužna kad si napustila seriju, a sad sam srećna što se vraćaš” “Idemo, idemo! Radimo, radimo” “Divno iznenađenje” – nižu se oduševljeni komentari.