PREMINUO SIN NIKA KEJVA: Iznenada UMRO u 31. godini – pre dva dana je izašao iz ZATVORA

 PREMINUO SIN NIKA KEJVA: Iznenada UMRO u 31. godini – pre dva dana je izašao iz ZATVORA

Foto: Shutterstock

Sin Nika Kejva, Džetro Lezenbi (31), preminuo je danas. Džetro, je živeo u Melburnu, a pušten je iz zatvora uz kauciju dva dana pre smrti zbog napada na majku, navodi “Dejli mejl”. Ovu vest je u izjavi za NME potvrdio frontmen “Bad Seedsa”:

– Sa puno tuge mogu da potvrdim da je moj sin Džetro preminuo. Bili bismo zahvalni za porodičnu privatnost u ovom trenutku – navodi se u saopštenju.

Fotograf i model koji je nastupao pod imenom Džetro Kejv bio je u zatvoru nakon napada na njegovu majku, Beau Lejnzebi, u Melburnu, Australiji.

Džetro je pušten pre dva dana uz obavezu da ide na lečenje od zavisnosti od narkotika, a morao je i da se kloni majke dve godine. Majku je napao pošto je tražio od nje da mu kupi cigarete. Kako se navodi, klečao joj je na licu, od čega je krvarila i imala modrice.

Podsetimo, Kejv je 2015. godine izgubio još jednog sina Artura nakon pada sa litice u Brajtonu. Imao je 15 godina. Džetro je rođen u Melburnu 1991. godine i tek je sa osam godina saznao da mu je Kejv otac.

Postao je model, ali se okušao i u glumi, ulogama u filmu “Corroboree’ 2007” i “Moja mala princeza” iz 2011. Nedavno je radio i kao fotograf. Uzrok smrti Džetro Kejva još nije utvrđen.