PREMINULA ĆERKA GLUMCA IZ “SOPRANOVIH”! Nesrećna devojka je pre samo tri meseca POSTALA MAJKA!

 PREMINULA ĆERKA GLUMCA IZ “SOPRANOVIH”! Nesrećna devojka je pre samo tri meseca POSTALA MAJKA!

Candles soft light on black background with copy space,Image: 164723226, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: – / Wavebreak / Profimedia

Ćerka glumca Džona Ventimilije, zvezde kultne serije “Sopranovi”Odel Ventimilija, preminula je u 26. godini, samo tri meseca nakon što je postala majka devojčice.

Odel je preminula 12. januara.

– Srce mi je slomljeno što moram da objavim vest o sahrani naše drage Odel. Njena sestra Lusinda i ja dirnute smo porukama podrške i ljubavi koje smo primile, vašim sećanjima i time koliko je Odel bila draga mnogima. Odel je bila jako voljena i ostavila je veliku rupu u našim životima – napisala je Odelina majka Belinda Kejp.

O Odeleinom privatnom životu malo se zna jer su joj nalozi na društvenim mrežama bili zaključani, ali zna se da je pre smrti radila kao konobarica u Vekslersu u Bruklinu od 2016. godine.

Kako je Odel pre samo tri meseca postala majka i rodila ćerkicu kojoj je dala ima Šajlo, njena porodica je zatražila donacije za pokrivanje troškova školovanja devojčice u budućnosti.

Džon se nakon Odeline smrti nije oglašavao.