PREKO 100 HILJADA EVRA! Otkriveni honorari iz Zadruge 6 – Ona je apsolutna pobednica sa 4.000 nedeljno!

 PREKO 100 HILJADA EVRA! Otkriveni honorari iz Zadruge 6 – Ona je apsolutna pobednica sa 4.000 nedeljno!

Foto: Srbija Danas/Instagram printscreen/milica.mitrovic.pink

Finale “Zadruge 6” se bliži, a kao i svake godine, tako je i ove glavna tema javnosti honorari takmičara i da li su izvojevali novac pre samog rijalitija, kao što je to bio slučaj ranijih godina.

Naime, u pitanju su cifre od nekoliko desetina hiljada evra, a kao najveći skandal majstor, starleta Maja Marinković je očekivano i prva na listi.

Dosta se spekulisalo o honoraru Takijeve ćerke, a priča se da joj je nedeljna zarada u Zadruzi 4.000 evra. Kada se sve sabere, ona će njen boravak u Šimanovcima naplatiti debelo, čak 122.000 evra.

Maja Marinković
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Zvezdan Slavnić je prevario svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić sa Anđelom Đuričić, a onda je Ana poentirala i ušla u šestu sezonu pomenutog rijalitija.

Ana je za ulazak navodno tražila 5.000 evra, a budući da joj taj uslov nije ispunjen, zadovoljila se sa “samo” 2.700 evra na nedeljnom nivou. Ćurčićevoj predviđaju pobedu, a u slučaju da ne osvoji prvo mesto, ona će iz Zadruge izaći bogatija za 43.200 evra.

Kontroverzna starleta Aleksandra Nikolić jedna je od onih koja je svoj honorar uzela pre početka rijalitija, a navodno se radi o iznosu od 50.000 evra.

Aleksandra Nikolić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Zadrugaru Bilalu Brajloviću je honorar 1.500 evra, ali, budući da je zbog povrede noge napustio rijaliti na tri nedelji, njemu je i honorar za te tri nedelje oduzet. Budući da je i kažnjen zbog iznošenja informacija iz spoljnog sveta, a cifra iznosi 8.500 evra, on će na kraju zaraditi 41.000 evra.

Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, dogovorio je sa čelnicima Pinka honorar u iznosu od 2.000 evra nedeljno, a na kraju rijalitija zaradiće 72.000 evra.

Podsetimo, superfinale šeste sezone Zadruge zakazano je za četvrtak 8. jun, kada ćemo saznati ime pobednika koji će postati bogatiji za 70.000 evra.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.