SLAVNIĆ PREKLINJAO DA BUDU UZ ANU: Šmizla razvezala jezik o Zvezdanu i IZDAJI – Ne mogu više da ćutim!

 SLAVNIĆ PREKLINJAO DA BUDU UZ ANU: Šmizla razvezala jezik o Zvezdanu i IZDAJI – Ne mogu više da ćutim!

Rijaliti učesnik, Zvezdan Slavnić ne prestaje da podiže prašinu, kako u Beloj kući, tako i u spoljnom svetu.

Nakon javne prevare u “Zadruzi” i otkrivanja emocija prema učesnici Anđeli Đuričić, Slavnić je dozivao izvesnog Džonija, povodom čega se oglasila Jovana Novakov Šmizla, bivša učesnica rijaliti programa “Parovi”, i otkrila o čemu je reč.

Do sada nepoznati Džoni, kojeg je Zvezdan spomenuo, je Šmizlin muž, koji njemu šalje pakete u rijaliti.

– Ana i ja se znamo godinama i sarađivale smo oko salona jer i ona drži salon kao i ja koja sam u tome jako dugo. Ona je ta koja je upoznala Zvezdana sa mnom, pa samim tim i sa mojim suprugom koga je Zvezdan upoznao nedelju dana pred ulazak. Naravno da će mu biti poslato i slato sve dok je unutra jer mi znamo za kodekse i Ana je ta koja nas je u tome, naravno, i podržala da budemo uz njega iako je, kao što svi znaju, izdana sa njegove strane – istakla je Šmizla, pa otkrila kakva je Zvezdanova, sada već bivša, supruga:

– Ana je jako lojalan prijatelj i kada vidim negativne komentare, smuči mi se život, jer znam šta je i koliko ona učinila za njega i njihovu ljubav. Čujem da je izjavio da nisu bili u emotivnoj vezi poslednjih godinu ipo dana. Pa evo, da kažem da je to klasično pranje sebe i u ovoj teškoj situaciji bićemo uz njega i Džoni i ja, jer je Ana to zaslužila. On ovim gestom ne, ali kao što rekoh prijatelji su tu do kraja i kad je dobro i kad je loše, i ni tad ne izdaju, što je naravno i moja čestitka Zvazdanu za Božić – rekla je, pa nastavila:

– E da se više ne bi krili Nikola i ja, od sad ću moći javno da se viđam, slikam i ostalo sa Anom, a taj isti Zvezdan nas je zamolio da budemo uz Anu i da Nikola, kao muškarac, bude tu za sve kao da je on tu… I evo da citiram “Ja idem tamo da nam obezbedim bolji život, da ona ne bi više radila koliko radi, da joj pružim sve što je zaslužila, jer je volim najviše na ovom svetu i za nju bih sve uradio. Molim da, kao i do sada, budete uz nju jer smo jako povezani i znam da će joj biti teško kao što joj je i bilo dok sam bio na “koledžu.” Mi naravno jesmo uz Anu, jer ona to zaslužuje i uzvraća istom merom i jako me boli kad vidim svog prijatelja koji znam šta je sve prošao i prolazi i zato više nisam mogla da ćutim. Mrzim nepravdu, laž i izdaju! Ponavljam, ostaćemo uz njega i Nikola i Ana i ja jer se prijatelji ne izdaju. Amin – zaključila je Jovana za naš portal.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *