PREKINUTA EMISIJA ZBOG TUČE! Miljana je UDARA kao medved i ČERUPA joj kosu! Pola joj GLAVE POČUPALA

 PREKINUTA EMISIJA ZBOG TUČE! Miljana je UDARA kao medved i ČERUPA joj kosu! Pola joj GLAVE POČUPALA

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi “Znaš li ti ko sam ja?” sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori “znamo se odavno”. Sve takve evolucije rijaliti igrača i zaboravljene događaje možete pronaći u našoj kategoriji RIJALITI LUDNICA.

Miljana Kulić već danima pokušava da nagovori Nenada Macanovića da pobegdnu iz rijalitija. U njoj kulja veliki broj frustracija jer je pod strogom kontrolom svoje majke Marije Kulić, a i zato jer je njen bivši dečko Lazar Čolić Zola upolovio u ljubavnu vezu sa mladom Anitom Stanojlović.

Svi se plaše da Miljana zbog tolikih potisnutih frustracija ne napravi veliki haos. Svi gledaoci rijalitija znaju koliko ona može da bude agresivna.

Dok čekamo da vidimo šta će se dogoditi dalje u tekućoj sezoni, mi vas podsećamo na legendarni napad agresije Miljane Kulić na Taru Simov iz pete sezone najgledanijeg rijalitija.   

Tada se odigravala legendarna epizoda Zadrugovizije. Samo što je Dušica Jakovljević najavila novinarski žiri, odmah je prekinuta Zadrugovizija, jer se desila nezapamena tuča Miljane Kulić i Tare Simov.

Direktno sa glavne bine, kamere su se uključile u bekstejdž.

Zadruga 5
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Kako se moglo videti, Miljana je bila na podu, obezbeđenje je svuda oko njih.

– Aaaa ubila me je! Ubila me je! Šutirala u stomak, u grudi – vikala je Miljana i skinula bubicu dok je Tara izvedena napolje. Obe su urlale od plakanja i bolova.

Zadruga 5
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Boli me! Sve me boli – vikala je Simova i pokazivala kosu koja joj je iščupana.

Tara Simov je ostaala bez gotovo velikog dela kose sa prednje leve strane svog temena. 

Zadruga 6
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Gledaoci su ostali u šoku, a o ovom napadu se i dalje priča. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.