PREKID PROGRAMA – ULETELA SA OVIM U RUKAMA! Mariji pukao film, otkrila šta je zadrugar mazao MANASTIRSKIM medom

 PREKID PROGRAMA – ULETELA SA OVIM U RUKAMA! Mariji pukao film, otkrila šta je zadrugar mazao MANASTIRSKIM medom

Foto: Printscreen/TV Pink

Voditelji Osman Karić i Marko Janjušević Janjuš u novom izdanju “Amnezije” ugostili su Lazara Čolića Zolu sa kojim su na samom početku pričali u čuvenoj tegli meda koju su Miljana Kulić i on koristili na Rajskom ostrvu.

– Ja volim kad je devojak pored mene da nemam dlake na jeziku. Došla je neka situacija što se tiče meda, ali sad je dnevni termin – govorio je Zola.

– Mazao si medom polni organ? – pitao je Janjuš.

– Meni to nije tabu tema. Marija je donela taj med, video sam da je tegla 150 evra i diše te iz mrtvih – rekao je Čolić.

Marija Kulić
Foto: Printscreen/TV Pink

– Manastirski med. Meni je Miljana rekla da nisu tako upotrebljavali. Ja sam mislila da je on navrnuo – pričala je Marija koja je upala u radio da pokaže teglu meda.

– Ja sam sad krenuo na drugu stranu, krenuo sam pozitivnije. Ja sam sa Miljanom završio odnos na Usrks, ona zna kod koga je otišla i nema ko šta da mi zamera. Ima ovde finih devojaka – rekoa je on.

– Tamaris, Šarmen i Slađa iz Užica koju bi odabrao? – pitao je Janjuš.

– Kod svake ima nešto posebno što me na neki način privlači. Vidim da je Tamaris jako dobar DJ, kupuje me kad je neo posvećen poslu. Slađa je viša klasa, tako je opuštena i spontana. Sinoć me je ples oduševio, ne pamtim kad sam se tako osećao. Sviđa mi se njen stil oblačenja, ima nešto što me kupuje. Ja se sad osećam opušteije, žao mi kad se stim kako smo pričali da ćemo zajedno da dočekamo kraj – govorio je Čolić.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.