“PRAVO BLAGO DOBIO NA DAR…” Marko Osmakčić i Stanija USLIKANI ZAJEDNO – Osmesi i pogledi SVE GOVORE!

 “PRAVO BLAGO DOBIO NA DAR…” Marko Osmakčić i Stanija USLIKANI ZAJEDNO – Osmesi i pogledi SVE GOVORE!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Marko Osmakčić i dalje intrigira javnost, budući da je pre dve nedelje napustio Zadrugu, jer je zajedno sa svojom porodicom lažirao smrt svog oca Franja. 

Marko se već nekoliko dana oglašava po pitanju morbidnog i bizarnog načina bega, a mišljenja ljudi su podeljena. Dok ga jedni žestoko osuđuju i napadaju što je, između ostalog, u rijalitiju ostavio trudnu devojku Viktoriju Mitrović, drugi ga zdušno podržavaju i hvale. 

Marko Osmakčić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official


Bivša zadrugarka Stanija Dobrojević je u rijalitiju bila Osmakčićeva prijateljica, a mnogi su još tada komentarisali da između njih sevaju varnice, te da se dopadaju jedno drugom i da je njihov odnos više od prijateljskog. 

Stanija je nedavno raskinula vezu sa Markom Markovićem i izjavila da će za Osmakčića uvek biti tu, jer se njoj pokazao kao pravi prijatelj. 

Marko Osmakčić, Stanija Dobrojević
Foto: Instagram prinscreen/marko.osmakcic.2.3


Marko je sada objavio sliku iz rijalitija gde sedi pored Stanije, nasmejan i srećan. 

– I na kraju shvatiš, najviše su te koštali oni koji najmanje vrede, dok si pravo blago, po nepisanom pravilu, dobijao na dar. Prvo ti nije jasan taj životni kantar, a onda ti se sve izbistri. I jedne i druge si morao da upoznaš. Prvima si se otkupljivao, drugima si nagrađen jer si ostao svoj, čak i kad ti se činilo da si sve izgubio – napisan je citat Brankice Damjanović na slici. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Pročitaj još